Ingyen Wargame DLC érkezik

A Focus Home Interactive bejelentett egy ingyenes letölthető tartalmat a Wargame: European Escalation-höz, melynek a címe Conquest.

Ingyen Wargame DLC érkezik

A Focus Home Interactive bejelentett egy ingyenes letölthető tartalmat a Wargame: European Escalation-höz, melynek a címe Conquest. A DLC behoz egy új multiplayer módot és hét új pályát. További jó hír lehet néhányatoknak, hogy a játékot leárazták Steamen.

Számos új kontrol zónát adtak a játékhoz, a DLC pedig játszható más játékosok vagy az MI ellen. Az előző letölthető tartalommal jött Siege mód kapott két új csatateret, a Destruction és Conquest módok pedig egyaránt játszhatóak a Mecklenburg térképen.

Fejlesztettek egy kicsit a multi menüjén, áttekinthetővé vált a rangsorolt meccsekre várók listája és a meccs előkészítés is tisztább lett. Számos egység statjain változtattak, elősegítve a jobb kiegyensúlyozottságot.

A Wargame: European Escalation ezen a hétvégén akciós Steamen, nem kevesebb, mint 50%-ot húztak le belőle, július 9-ig lesz időtök megvenni. A lenti screenshot a DLC-ből van, további képekért irány a fenti Steam link.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward