Ingyen LGA-1156 leszorító Noctua hűtő tulajoknak

A Noctua illetékesei egy igen jó hírrel szolgálnak mindazoknak, akik rendelkeznek a cég bármelyik 2005-óta gyártott processzorhűtőjével, amelyet az Intel LGA-1156-os tokozással ellátott újdonságaihoz szeretnének használni. A vállalat azoknak, akik az LGA-1156-os processzorfoglalattal rendelkező alaplap és a Core i7-es vagy Core i5-ös Lynnfield processzor vásárlásának tényét igazoló számlákat lefényképezik és elküldik, ingyenesen adnak leszorító keretet a meglévő processzorhűtőjükhöz, hogy azt az új rendszerhez is zökkenőmentesen használhassák. Természetesen a Noctua processzor meglétét is igazolni kell számlával vagy fotóval, amelyen az igénylő valamilyen hivatalos okmánya is jól láthatóan szerepel, különös tekintettel a rajta látható névre.

Ingyen LGA-1156 leszorító Noctua hűtő tulajoknak

A Noctua illetékesei egy igen jó hírrel szolgálnak mindazoknak, akik rendelkeznek a cég bármelyik 2005-óta gyártott processzorhűtőjével, amelyet az Intel LGA-1156-os tokozással ellátott újdonságaihoz szeretnének használni. A vállalat azoknak, akik az LGA-1156-os processzorfoglalattal rendelkező alaplap és a Core i7-es vagy Core i5-ös Lynnfield processzor vásárlásának tényét igazoló számlákat lefényképezik és elküldik, ingyenesen adnak leszorító keretet a meglévő processzorhűtőjükhöz, hogy azt az új rendszerhez is zökkenőmentesen használhassák. Természetesen a Noctua processzorhűtő meglétét is igazolni kell számlával vagy fotóval, amelyen az igénylő valamilyen hivatalos okmánya is jól láthatóan szerepel, különös tekintettel a rajta látható névre. Az akcióra itt lehet jelentkezni.

Az ingyenes NM-I3 SecuFirm2-es rögzítő keretet a gyártó a rá jellemző körültekintéssel tervezte meg, hogy az megbízható és egyszerűen szerelhető legyen és tökéletesen passzoljon a különböző rendszerekhez. A rögzítő keret nem csak az LGA-1156-os Lynnfield, de az LGA-1366-os és LGA-775-ös processzorokhoz is alkalmazható, ugyanis univerzális megoldásról van szó.

A gyártó egyébként nem először indít ehhez hasonló akciót. Régebben, amikor 2006 folyamán megjelentek az AMD Socket AM2-es processzorai, szintén biztosítottak a felhasználóknak ingyenes rögzítő keretet a Noctua hűtőkhöz. Nemrégiben a Nehalem processzorok piacra dobásakor szintén folytatta a gyártó ezt a gyakorlatot, amit most az LGA-1156-os központi egységek esetében ismét érvényesít. A vállalat illetékesei szerint nekik fontos, hogy a minőségi termékek mellé minőségi szolgáltatások is társuljanak.

A rögzítő keret természetesen külön is megvásárolható lesz kereskedelmi forgalomban.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward