Ingyen Dragon Age II DLC az előrendelőknek

Még meg sem jelent a Dragon Age második része, de az EA és a Bioware már be is jelentette az ahhoz készülő első letölthető tartalmat, mely az Exiled Prince névre hallgat.

Ingyen Dragon Age II DLC az előrendelőknek

Még meg sem jelent a Dragon Age második része, de az EA és a Bioware már be is jelentette az ahhoz készülő első letölthető tartalmat, mely az Exiled Prince névre hallgat.  A DLC hasonlít az első részhez készült Stone Prisoner-re, mivel ez is egy új csapattársat biztosít azoknak, akik megvásárolják azt. Az alább látható videóból kiderül, hogy a száműzött herceg egy Sebastian Vael nevű, nemesi származású íjász, akinek egész családját lemészárolták. Neki csak egyetlen célja van, hogy felkutassa és megbüntesse a gyilkosokat, melyben mi is segíthetünk neki, ha felvesszük őt csapatunkba. A fejlesztők szerint egy izgalmas, lendületes kalandban lesz részünk, ha belevágunk Sebastian bosszúhadjáratába, ráadásul a karakter a játék végéig velünk marad, márpedig egy jó íjászra mindig szükség van a csapatban.

A DLC 560 Microsoft pontba, illetve 7 dollárba fog kerülni, ám aki most előrendeli a Dragon Age II Signature kiadását, az ingyen hozzájuthat a fent említett tartalomhoz. Nem árt azonban sietni, mert az akció csak január 11-ig tart.

 

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward