Infók az új Alan Wake játékról

Night Springs a címe az új Alan Wake játéknak amely nem folytatás, hanem különálló kaland.

Infók az új Alan Wake játékról

Azt már mindenki tudja, hogy Xbox Live Arcade-en fog megjelenni az Alan Wake's Night Springs, de azt még nem sejtjük, mi lesz a bemutatóban, amelyre a 2011-es Spike Video game Awards rendezvényen kerül sor december 10-én.

A screenshotból brilliáns nyomozói képességeink bevetésével a következőket sikerült kiderítenünk: Alan Wake-nek nem jött be az írás, ezért átment építőipari szakmunkásba, és a pneumatikus szögbelövők használata terén szerzett szakértelmét fogja bevetni a sötétség erőivel szemben.

A tréfát félretéve, a játék címében szereplő város nevét már ismerhetjük az alapjátékból: Night Springs volt a címe annak a kitalált tv-sorozatnak, amely tisztelgés a Twilight Zone előtt, és amelynek epizódjait kalandozásaink során megtekinthettük a furcsábbnál furcsább helyeken felbukkanó tévékészülékek kísértetiesen világító képernyőjén. A sorozathoz Alan Wake is írt részeket, ennek fényében még érdekesebb, hogy a képen lévő tábla szerint Night Springs 15 mérföldre van tőle. Az sem kis metafizikai piskóta, hogy az Alan Wake-ben már megtalálhattuk a Night Springs című Xbox 360-as játékot.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward