Infók az idei Assassin's Creedről

Assassin's Creed: Unity munkacímen készül az idei epizód. Pontosabban csak az egyik, mert idén két új részt is kapunk.

Infók az idei Assassin's Creedről

Akkor bukkantak fel először pletykák a következő Assassin's Creed-játékkal kapcsolatban, amikor pár héttel ezelőtt a NeoGAF egyik fórumozója "véletlenül" egy gépen utazott egy Ubisoft-fejlesztővel, aki "véletlenül" látta, hogy a srác az Assassin's Creed: Liberationnel játszik PS Vitán. Ezt követően a két fél beszédbe elegyedett egymással, a fejlesztő pedig elárult néhány dolgot az idén érkező új epizódról.

Elég nyilvánvalóan direkt szivárogtatásról van szó a Ubisoft részéről, mint ahogy tavaly is "véletlenül" ott felejtettek egy laptopot egy repülőgépen, amin "véletlenül" rajta maradt néhány kedvcsináló kép az aktuális epizódról. Most a Kotaku szerzett be (nyilván véletlenül) néhány képest az Assassin's Creed: Unity munkacímen készülő játékról, ami egyébként az egyik az idén érkező új Assassin's Creed-epizódok közül. A hírek szerint ugyanis a Ubisoft 2014-re két részt is tervez: a Unity érkezik a jelenlegi, a Cormet munkanevű pedig az előző generációs konzolokra.

Mi a tanulság? Nos, egyrészt a Ubisoft lassan elkezdhetne más közlekedési eszközt használni a repülőn kívül. Másrészt viszont a friss képek alapján úgy tűnik, hogy repülőgépes szivárogtatónak igaza volt, sőt, néhány információt a Kotaku saját forrásból is megerősített.

Ezek szerint a Unity a francia forradalom idején játszódik majd, részben legalábbis Párizsban. A főhősünk neve ezúttal Arno, a sztori pedig ez Ezio-vonal után játszódik közvetlenül, az Assassin's Creed 2/Brotherhood/Revolution játékelemeit használva, illetve azokat kiegészítve. Ennek megfelelően a villamenedzsment is visszatér, sőt, a forrás szerint egyenesen Ezio villáját kapjuk meg újra, bár az nem egészen tiszta, hogy ez földrajzilag hogy jön ki.

Habár a képek alapján a grafika elsőre nem tűnik látványosan jobbnak az előző epizódnál, elméletileg ezek még egy nagyon korai buildből származnak, ráadásul a forrás szerint mozgásban sokkal jobban fest, ugyanis rendkívül meg tudták növelni a látótávolságot, és kategóriákkal több embert tudnak elhelyezne egy jelenetben.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward