Indul a LotRO F2P

Hosszas várakozás után november 2-án végre elindul a The Lord of the Rings Online európai ingyenes változata.

Indul a LotRO F2P

Hosszas várakozás után november 2-án végre elindul a The Lord of the Rings Online európai ingyenes változata. Nem lesz több "hagyományos" havidíj, helyette lesz in-game piac és 3 szintű tagsági. Ezek közül a legmagasabbhoz, a VIP-hoz ismét meg kell barátkozni a havidíj gondolatával, de ha valaki komolyan megszereti a játékot, akkor mindenképp érdemes beruháznia rá, ha külön vásárolgatná meg a VIP csomag tartalmát a piacról, rosszabbul járna.

A részletekbe nem is folynánk most bele, a piac finomságait és az újdonságokat már egy korábbi hírünkben kitárgyaltuk, komoly érdeklődőknek érdemes átböngészni a hivatalos honlapot, mielőtt belevágnának a virtuális Középfölde felfedezésének. Ami újdonság, hogy az ingyenes LotRO indításával egybeesik a legújabb frissítés, a Volume III, Book 2: Ride of the Grey Company jövetele is. Tartsatok együtt Völgyzugoly tündéivel és fedezettek fel egy teljesen új régiót, Enedwaith-t. A történet folytatása ezúttal 15 szólózható fejezetet tartalmaz, így nem kell annyit csapatra vadászni, hogy végigmenjetek rajta...

A szezonális események rajongóinak további jó hír, hogy ismét eljön a Harvest Festival is, így érdemes lesz visszalátogatni Bree és a többi kezdőhely környékére körülnézni... A Turbine évről évre próbál egy kis pluszt vinni ezekbe az eseményekbe, az idei attrakció egy szellemjárta hobbit rezidencia.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward