indiePon - A mainstreamen túl 39. rész

A Prison Architect multiplayer módja, a HEVN új megjelenési dátuma, a Phantom Brigade első trailere, az UnDungeon dimenzióütközései, és más érdekességek kerültek a mai epizódba.

indiePon - A mainstreamen túl 39. rész

Multiplayer lehetőség a Prison Architectben

Az alfaállapotú többjátékos mód a 16-os frissítéssel érkezett, és nyolc ember jelenlétét teszi lehetővé. Nyilvános, vagy privát játékokban egy korlátozott verzió segítségével próbálgathatjuk a dolgot, így segítve a fejlesztők munkáját.

Azok, akik nem a steames változattal játszanak, néhány nap múlva tölthetik le a legfrissebb update-et, melynek pontos részleteit a patch notes tartalmazza.

Kicsit csúszik a HEVN

A Miga Games stúdió sci-fi kalandjátéka eredetileg szeptember 7-én jelent volna meg, de cirka két héttel eltolták az időpontot.

Ahogy elmondták, ez az első játékuk, kevesen is vannak, de a legjobbat akarják kihozni belőle, amire büszkék lehetnek. Ennek érdekében négy évnyi munka után még egy kicsit tesztelik és finomhangolják a dolgokat, megszabadulnak néhány bugtól.

A HEVN szeptember 24-én jelenik meg, a steames oldalon még nincs feltüntetve, hogy mennyibe fog kerülni.

Demót kapott a Heartbeat

A Pokémon-szerű szerepjátékban a mogwai nevű lényecskéket eresztjük össze egymással, akik beszélni is képesek. Nem lesz hiány ősi titkokból, mágiából és halászós minijátékokból sem.

Barátunk, a Klein nevű kismacska nem csak a csatákban segíthet, de méretéből adódóan olyan helyekre is eljuthat, ahová a főhős, Eve nem. Kleinhez hasonlóan több társunk rendelkezik egyedi képességekkel, melyek jól jönnek majd a világ rejtélyeinek megfejtéséhez.

A Heartbeat szeptember 14-én jelenik meg az itch.io-n, tíz dollárba fog kerülni. Ugyanitt már elérhető a demó, melynek mentéseit átvihetjük a teljes verzióba.

Dimenziók ütköznek az UnDungeonben

A gyönyörű, pixeles látványvilágú akció-RPG-ben hét hírnök egyikét irányítjuk, akik a Föld maradványait járják egy interdimenzionális katasztrófa után, melyben a multiverzum hét párhuzamos világa közötti határok omlottak össze úgy, hogy néhol még a fizika törvényei is mások voltak.

Egymásról teljesen különböző civilizációk váltak hirtelen szomszédokká akaratuk ellenére, ugyanakkor mind ugyanannak a bolygónak a változatai, csak különböző fejlődési utat futottak be. Néhány ember ugyan életben maradt, de küldetésünk szempontjából nem számítanak, a lényeg, hogy eldöntsük az egybeforrt planéta sorsát.

A fejlesztő Laughing Machines stúdió roguelike elemeket is ígér. Úgy tűnik, hogy a hét játszható, furcsa lény alapállapotba kerül vissza, ha meghal, és egy mumifikált, valószínűleg láthatatlan embertől kap utasításokat.

Az UnDungeon megjelenési dátuma még nem ismert, a hivatalos oldalon követhetitek a fejlesztés fázisait.

Új trailert kapott a Shakedown Hawaii

A Retro City Rampage önálló folytatása szatirikusan dolgozza fel a fehérgalléros bűnözés témáját, parodizálva a megacégeket. Karakterünk egy teljesen kétbalkezes vezérigazgató, aki egy 16 bites városban követ el mindenféle vállalati és egyéb bűncselekményt. Rengeteg mellékküldetés, fegyver, jármű és robbanás vár ránk.

A Shakedown Hawaii megjelenési dátumát még nem közölték, de a hivatalos oldal szerint hamarosan elérhetővé válik PC-n, PlayStation 4-en, PS Vitán, Nintendo Switch-en és Nintendo 3DS-en.

Itt a Claws of Furry

A modern, gyors akciójátékok és a klasszikus arcade verekedősdik ötvözeteként meghatározható projekt négy különböző, egyedi ellenfelekkel teli helyszín negyven pályájával vár minket. A kihívást többféle játékmód (például Rogue-like, vagy Arena) biztosítja, míg a különleges bónuszokat adó, megszerezhető outfitek arra ösztönöznek, hogy folytassuk a küzdelmet.

Ha inkább a történetre figyelnénk, a Pussycat mód mentési pontokat helyez el a pályán, bár itt is gyors reflexekre és sasszemre lesz szükségünk, ha ki akarjuk szabadítani mesterünket. A kalandba nem kell egyedül belevágnunk, hiszen négyfős helyi co-op is a rendelkezésünkre áll.

A Claws of Furry szeptember 11-ig kilenc euróba kerül a Steamen.

Új fejtörők a Dissemblerben

A játékban több, mint 170 rejtvény volt a februári induláskor, ehhez most további 48 érkezett. Alapvetően addig kell forgatnunk az elemeket, míg össze nem illőket nem találunk, és lassanként eltüntetve őket letakarítjuk a táblát, de most új típusokat is kaptunk, tehát garantált a fejvakargatós agymunka.

A Dissembler a Steamen érhető el négy és fél euróért, vagy az itch.io-n négy dollárért.

Trailert kapott a Phantom Brigade

Ez az első videó a Brace Yourself Games körökre osztott, mech-es stratégiai játékához. A kisebb háznyi magasságú, két lábon járó robotpáncélzatok meglehetősen erős fegyverekkel vannak felszerelve, melyekkel még épületeket is szétszedhetnek. A harc során minden körben akciópontokból biztosíthatjuk lehetőségeinket.

A Phantom Brigade már rendelkezik steames oldallal, de egyelőre sem a megjelenési dátuma, sem az ára nem ismert.

Új játékon dolgozik a Vlambeer csapata

Az apró stúdió friss projektje visszatér a gyökerekhez: hullámokban érkező idegen hajókat kell lelövöldöznünk egyetlen képernyőn.

Természetesen némi csavart azért visznek a dologba: ha felrobbantjuk az ellenfeleket, zöld trutyit hagynak maguk után. Ha közel maradunk hozzá, semmi gond, de ha eltávolodunk, új alienekké alakul át, és mindig több lesz belőlük, mint korábban. Speciális tojások is akadnak, amik beszippantják a trutymót, és nagyobb lényeket hoznak létre. Az ellenfelek száma és ereje addig növekszik, míg meg nem halunk.

Ennél többet egyelőre nem tudunk a még címmel sem rendelkező játékról, így a megjelenési dátumról sincs információ.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
0% THM
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap