indiePon - A halhatatlanság forrása a Two Point Hospitalban

Lesz még például Trine 4, őskori embertörzsek, banánhéjjal felszerelt kémek, Jack Black, és 19. századi felfedezősdi is.

indiePon - A halhatatlanság forrása a Two Point Hospitalban

A halhatatlanság a cél a Two Point Hospitalban

A játék új kiegészítője, a Pebberley Island az azonos nevű szigetre visz minket, ahol számos furcsa betegséggel találkozunk – az egyik áldozatai például színes madarakká változnak. A gyors pénzkeresésre is lesz módunk, sőt, itt van a halhatatlanság forrása, amihez steril utat kell készítenünk a bátor felfedező, Wiggy Silverbottom számára, akit csak a bacik tudnak legyűrni.

A sziget tökéletes nyaralóhely a maga kellemes strandjaival, érdekes romjaival, és persze a halhatatlanság ígéretével. Sajnos 34 új betegség is megtalálható itt, az időjárás veszélyes lehet, és a túlburjánzó dzsungel mintha az értelem jeleit mutatná…

A Pebberley Island március 18-án jelenik meg, addig pedig kedvezményesen kapható a Steamen.

Idén jön a Trine 4: The Nightmare Prince

A Trine 3 3D-be tett kirándulása után a sorozat visszatér a 2 és fél D-hez a folytatásban, jelentette be a fejlesztő Frozenbyte.

Az ugrálással, csatákkal és fejtörőkkel tűzdelt platformjáték világát Selius herceg rémálmai sújtják. Négyfős helyi és online co-opban is belevághatunk a kalandba (ez érdekes lesz, mert elvileg három játszható karakter van, egy tolvaj, egy lovag, és egy varázsló), a harcrendszert pedig teljesen átdolgozzák.

A Trine 4 a tervek szerint idén ősszel jelenik meg a Steamen, a Discord boltjában, és más PC-s platformokon. Előrendelhető a hivatalos oldalon, mégpedig a Trine: Ultimate Collectionnel együtt, mely a négy Trine-játékot tartalmazza, a bónusz tartalmakat is beleértve.

Tele lesz remek effektekkel a Recompile

A Phigames 3D-s sci-fi metroidvaniájának témája a mesterséges intelligencia, a számítógépes logika, és a katasztrofális következmények.

Kihívásokban nem lesz hiány sem a platformelemek, sem a harcok, vagy a hekkerkedés terén. A külcsín nem minden: játékstílusunktól függ a sötét, elágazó történet alakulása, melynek végén többféle befejezésre is kifuthatnak az események.

A Recompile megjelenése 2020-ban várható, steames oldala már van.

Korai hozzáférésben az Intruder

Az 5v5 csapatalapú, lopakodós lövöldében az egyik oldal tökig felfegyverzett őröket, a másik gyakorlatilag védelem nélküli, tolvajkulcsokkal, tükrökkel és banánhéjakkal felszerelt kémeket alakít.

A kémeknek be kell jutniuk egy épületbe a célpontig, míg az őrök fegyvereikkel és csapdákkal próbálják ezt megakadályozni. A gumitalpúak távcsövekkel deríthetik fel a terepet akció előtt, átkúszhatnak a szellőzőrendszer csövein, csendben ki tudják nyitni az ajtókat és elbújhatnak a virágcserepekben. Az egyensúlyozásnak is nagy szerepe lesz: ha túl sokat akrobatikázunk, pontatlanabbá válunk, sőt, el is eshetünk – jól jönnek a banánhéjak.

Az őrök hagyományosabb eszközeinek használata szintén jó móka. Találati, illetve halál-jelzések nincsenek, így el lehet játszani a hullát egy enyhébb sérülés esetén, hogy aztán meglephessük a távolodó ellenfelet.

Az Intruder a Steamen érhető el. Jelenleg négy hivatalos térképet és fegyvert tartalmaz, de a beépített szerkesztővel új helyszínek készíthetők. A korai hozzáférés során folyamatosan bővülnek majd a lehetőségek.

Márciusban ingyenes az Oikospiel

Az Oikospiel egy csapatnyi kutyáról szól, akik egy kutyaoperás videójátékot készítenek, emellett pedig a játékipari munkakörülmények szatirikus kritikáját fogalmazza meg.

A Plutó nevű németjuhásszal fedezzük fel a Föld és a 433 Eros aszteroida tájait, meglátogatva egy sarki szélkerék-farmot, a kansasi prérit, egy magánrepülőgépet, és sok más helyszínt. A David Kanaga által írt zene követi cselekedeteinket.

Az Oikospiel az itch.io-ról tölthető le.

Történelemóra a Dawn of Manben

A Madruga Works játékában egy korai embertörzset irányítunk a különféle korszakokban.

A neolitikus érában mammutokra vadászunk, és lassanként vaskori civilizációvá fejlődünk. A kampány több, mint tízezer éven át húzódik, a törzs igényei pedig folyamatosan változnak. Kezdetben a barlangi oroszlánok és prehisztorikus szarvasok szolgáltatják a túléléshez szükséges húst és szőrmét, később már falakat, farmokat építünk, állatokat háziasítunk.

Nagy kihívás az időjárás és az évszakok változása, egy vadászó-gyűjtögető törzs például komoly veszélybe kerül télen, amikor nincs zsákmány és növények, feltéve, ha nem raktároztak élelmet.

A Dawn of Man a Steamen, a GOG-on és a Humble Store-ban vásárolható meg.

Folytatást kap a Curious Expedition

A 19. századi felfedezősdi folytatása ismét feltérképezetlen tájakra vezet Jules Verne és Arthur Conan Doyle nyomdokain.

Egy csapatalapú RPG-ről van szó procedurálisan generált kalandokkal, némi harccal, és rengeteg utazással. Érdekes események és drámai döntések jelennek meg a grafikus regényekre emlékeztető látványvilág segítségével, az egyszerű kezelőfelület pedig bárki számára lehetővé teszi, hogy belemerüljön a történetbe.

A Curious Expedition 2 megjelenését erre az évre tervezik, a Steamen már megtalálható. Az első rész jelenleg féláron kapható.

Jack Black játszik

A sztár nemrég indította el YouTube-csatornáját, de eddig nem nagyon volt rajta konkrét videójátékozás. Most azt a Brutal Legendet vette elő, amiben ő is szerepelt, a főhőst, Eddie Riggset szinkronizálva, többek között.

A felvételen egyéb dolgok is vannak, de érdemes végignézni az egészet (meg a többit is a csatornán).

Thomas a Resident Evil 2 Remake-ben

A modoknak hála Mr. X helyén a gyerekek kedvence vigyoroghat ránk, persze ettől nem lesz kevésbé hátborzongató a dolog, sőt.

A modell innen, a zene és effektek innen tölthetők le.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
0% THM
{{ product.displayName }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap