Indie Royale őszi pakk

Öt indie játékkal és két zenei albummal rukkolt elő az Indie Royale őszi csomagjában. A ráadás egy harmadik album.

Indie Royale őszi pakk

Öt jobbnál jobb, független fejlesztők által készített játék tulajdonosai lehetünk, ha megvásároljuk az Indie Royale Fall Bundle-t. Ráadásként a játékok közül az Oil Rush és a Reprisal kísérőzenéjét is megkapjuk. A minimum ár jelenleg 3,81 Euro, ezen felül szokás szerint annyit fizetünk, amennyit a pénztárcánk bír. Aki 6,22 Eurónál többet fizet, az a Makeup and Vanity Set 88:88 című zenei albumát is megkapja ajándékba. A játékok DRM-mentesek.

A csomag első darabja a To The Moon a Freebird Gamestől nem éppen könnyű témát dolgoz fel. A különleges RPG-kalandjátékban két orvos a főszereplő, akik úgy segítenek a haldoklókon, hogy lehetővé teszik, hogy új életet kezdjenek saját elméjükön belül. Ebben a kalandban egy öregembernek, Johnny-nak segítenek, akinek az utolsó kívánsága az, hogy eljusson a holdra. A két doktor Johnny emlékei között utazik, és arra is fényt derít, miért éppen ez a kérése. A játék nem a szokásos RPG sémákra épül, nincs benne harc és grindelés sem, csupán emlékeket kell gyűjtenünk (a játékot mi is teszteltük, cikkünkhöz erre található: klikk).

Az Oil Rush haditengerészeti játék a klasszikus RTS-ekben rejlő stratégiai kihívást kombinálja a tower defence darabok fergeteges hangulatával. Egy posztapokaliptikus világban vívhatunk tengeri és légi háborút és olajfúrótornyok segítségével juthatunk hozzá a folyékony aranyhoz. A játékot az Unigine valós idejű 3D motor alkotói készítették.

A Wadjet Eye Games Blackwell Deception című darabja már a negyedik a Blackwell 2D grafikus kalandjáték sorozatban, de egy önmagában is élvezhető történetet tár elénk, melynek főhőse Rosa Blackwell, a félénk írónő, aki egyben olyan médium, aki az elveszett holt lelkeknek nyújt segítséget és útmutatást New York neonfényes útvesztőjében. Rosa társa és segítője a szintén különleges képességekkel rendelkező Joey. Együtt kell kinyomozniuk, ki áll a titokzatos gyilkosságok mögött, melyek rettegésben tartják New York al- és túlvilágát.

A Big Robot AVSEQ című darabja egy audiovizuális sequencer fejtörő, amely 2.2300745198530623×10^43 lehetséges audio permutációt tartalmaz, amely összesen 22 tredecillió variációs lehetőséget jelent, ami testvérek között is nagyon sok. A játékban zuhanó atomokat kell összekötnünk, ezzel saját, és a nagy számú variációnak köszönhetően teljesen egyedi zenét tudunk alkotni.

A Populous előtti tisztelgésként született Reprisalban egy törzset irányíthatunk és segíthetünk nekik a terjeszkedésben és a gyarapodásban. Különleges totem erők segítségével magát a természetet is irányításunk alá vehetjük, és elsöpörhetünk bárkit, aki utunkba áll. Ehhez persze a többi törzsnek is lesz egy-két szava. A játék a Reprisaluniverse alkotása.

Az Indie Royale Fall Bundle még négy napon keresztül lesz megvásárolható.

 

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward