Indie Royale: Oktoberfest csomag

Ha játék és két zenei album található az Indie Royal legújabb független fejlesztők játékait tartalmazó pakkjában.

Indie Royale: Oktoberfest csomag

Öt + egy játékkel örvendezteti meg az indie játékok rajongóit az Indie Royale legújabb pakkja, az Oktoberfest Bundle. Mint mindig, az árat most is mi határozhatjuk meg, a jelenlegi minimum ár 3,88 Euro, ha 6,34 feletti összeget fizetünk, miénk lehet a bónusz darab és ráadásként még két zenei album is. A játékok természetesen DRM-mentesek, és több platformra is megkapjuk őket.

Az első darab nem más, mint az egyáltalán nem ismeretlen nevű Telltale Games alkotása, a Hector: Badge of Carnage. A "Törvény Dagadt Seggeként" is ismert Hector nem hétköznapi módszerekkel dolgozó embergyűlölő, vulgáris, részeges szarkasztikus zsaru – ha éppen jó napja van. Filozófiája, hogy mindenki bűnös, és e szerint is jár el dolgos hétköznapjai során. Clappers Wreake egy teljesen lezüllött város, fekélyes kelés a társadalom alsó felén. Itt a gyilkosság csak az egyik hozzávaló a bűn nagy mérgező koktéljához. A válaszokat itt vérrel írják. Néha más testnedvekkel... de többnyire vérrel. A város központjában túszkrízis bontakozik ki, és Hectornak döntenie kell: enged a terroristák követeléseinek, vagy hagyja meghalni az ártatlan túszokat. Platformok: Steam (PC, Mac), Windows, Mac, Desura

A második játék a Chime, egy kirakós zenés fejtörő, amely Zoë Mode műhelyből került ki. Feladatunk, hogy adott időn belül a rendelkezésre álló elemekből négyes csoportokat alkotva feltöltsük a játékteret, miközben a világ minden táján élő zenészek alkotásait remixeljük. Moby, Philip Glass, Paul Hartnoll (Orbital) mellett még Jonathan Coulton és a Portal zenéje (Still Alive) is feltűnik. Platformok: PC, Steam.

A harmadik darab, az Adventures of Shuggy a Smudged Cat Games alkotása. A 2D platformjáték változatos pályákat tartalmaz, amelyek kellemes fejtörési lehetőségeket kínálnak számunkra olyan mechanikák segítségével, mint a kötélen lengés, a pálya egyes részeinek elforgatása, az időutazás vagy a zombivá változás. A főhős összezsugorodhat vagy meg is nőhet, repülhet és még egyéb trükkök is vannak a tarsolyában. Az ifjú Shuggy egyébként egy vámpír, aki nemrég örökölt egy skót birtokot, melyet meg kell tisztítania a gonosz szellemektől. Kalandjait képregény stílusú átvezető filmek színesítik. Platformok: Windows, Desura, Steam.

A Dangerous High School Girls In Trouble! története az 1920-as években játszódik, amikor a fiatal hölgyeknek lehetősége lett, hogy megváltoztassák a történelmet. Mivel is? Rosszalkodással. Feladatunk hogy a rosszcsontokból összegyűjtsünk egy csapatra valót felfedezzük a környéket, és szembeszálljunk a város lakóival. Különleges arzenálunk olyan eszközökből áll, mint a füllentés, csúfolódás vagy a flörtölés.  Nyereményként randit és egyéb hasznos jutalmakat kaphatunk, és közben fényt deríthetünk a városka aljas és sötét titkára, mielőtt még minket is csapdába ejtene. Ez az érdekes darab Mousechief alkotása, és Windows, Mac, PC és Desura verziókban lehet a miénk.

A The Network, melyet az Aqua Fox készített érdeks csavarral közelíti meg a klasszikus felülnézetes aréna lövöldözés műfaját: nem kell lőnünk. A digitális világban elmerülve deríthetünk fényt a hálózat titkaira, packeteket gyűjthetünk, miközben egy MI üldöz minket ebben a stílusos, hangulatos és szokatlan játékban, melynek alkotói felejthetetlen befejezést ígérnek.

A bónusz játék, a The Witch's Yarn a második Mousechief darab a csomagban. Főhőse Wednesday, a boszorkány, aki feladta a mágiát egy halandó szerelméért. A halandó sajnos, amint az várható volt elhunyt, és a boszi családja szeretné, ha lányuk visszatérne a varázslatok gyakorlásához. Wednesdaynek azonba más tervei vannak, fonálboltot nyit, és nyugodt életet szeretne élni. Terveit azonban felborítja, amikor ráébred, mi a valódi célja a halandók világában. Vajon mennyi bajt okozhat egy rokka és egy gombával teli edény? Platformok: PC, Mac.

A bónusz zene a Savestates két albuma, a Calm Your Nerves és a ChipUndeath, mindkettő a stressz elkerülésére, megszüntetésére és keltésére alkalmas dalokat tartalmaz.

 

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward