Incredipede - egy játék az életről és a lábakról

Nyakigláb lényünket magunk alakíthatjuk olyanná, hogy megfeleljen a kihívásoknak ebben az ötletes játékban.

Incredipede - egy játék az életről és a lábakról

Az Incredipede a fizikára alapoz, az ötletes játékban az a feladatunk, hogy a nyakigláb lényünket úgy alakítsuk, hogy a különböző kihívásokat jelentő terepeken át tudjon kelni. Magunk alakíthatjuk végtagjait és izmait, és egészen bizarr formákat is létrehozhatunk. Három világban kúszhatunk, mászhatunk és lépdelhetünk 60 különböző pályán keresztül. Ráadásként a pályaszerkesztőt is megkapjuk, melynek segítségével másokkal is megoszthatjuk az általunk alkotott térképeket.

A játék Colin Northway agyszüleménye és október 25-én fog megjelenni. Az alkotó honlapján 15 dollárért lehet megvásárolni, az előrendelők ebből még 20% kedvezményt is kapnak, így nekik csupán 11,99 dollárt kell fizetniük ezért az egyedi és különleges játékért, és a ma induló bétához is hozzáférést kapnak.

Az Incredipede-nek van Steam Greenlightos oldala is, bár az alkotó kissé szkeptikus a Greenlight működésével kapcsolatban. "Ha a Greenlight nem létezne, lehet, hogy a Valve már korábban elfogadta volna a játékot, és Steamen jelenhetne meg. Ehelyett az történik, ami sok más nagyszerű játékkal: megjelenik a Steam közreműködése nélkül, rajongókat szerez, aztán kibővíti ezt a kört, hogy a játék feljebb jusson a Greenlight rangsorában, és később megjelenhessen Steamen is."

Northway szkeptikus azzal kapcsolatban, hogy a rendszer népszerűségi versennyé változott, amelyben az fejlesztőknek az egész internetet kell meggyőznie a Valve helyett, de ennek ellenére a Valve rajongója marad, és tudja, hogy a cég nyitott a rendszerrel kapcsolatos kritikák irányában, és megfogadja az ésszerű javaslatokat.

 

 

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward