Shop menü

IMMÁR HŰTŐBORDÁVAL ELLÁTOTT VERZIÓBAN IS ELÉRHETŐ A KINGSTON FURY EGYIK LEGNÉPSZERŰBB SSD KÁRTYÁJA

A Renegade modellek eredetileg grafén alapú hűtőlappal kerültek forgalomba, így kifejezetten kompaktak voltak, ám mostantól alumínium hűtőbordával szerelve is elérhetőek lesznek a termékek.
Víg Ferenc (J.o.k.e.r)
Víg Ferenc (J.o.k.e.r)
Immár hűtőbordával ellátott verzióban is elérhető a Kingston Fury egyik legnépszerűbb SSD kártyája

A Kingston gamer üzletága, a Kingston Fury picivel több, mint egy évvel ezelőtt mutatta be a Kingston Fury Renegade SSD sorozatot, ahogy arról akkoriban beszámoltunk. Az első modellek kifejezetten helytakarékos kivitelben érkeztek, ugyanis nagyméretű alumínium hűtőborda helyett egy grafén alapú lapot használtak a termelődő hő hatékony leadásához, így a lehető legtöbb konfigurációval kompatibilisek, beleértve a vékonyabb noteszgépeket is.

A vállalat szakemberei úgy gondolták, érdemes egy új opcióval bővíteni a szóban forgó SSD családot, így készítettek a termékekhez egy alumínium hűtőbordát. Az új opció jóvoltából még hatékonyabb lett a hűtés, ami még stabilabb teljesítményt eredményez minden olyan esetben, ahol hűtőbordával együtt is alkalmazhatóak az SSD kártyák, például a magasabb profilú noteszgépekben, a PS5 játékkonzolokban, illetve az asztali számítógépekben.

Galéria megnyitása

Az alapvető tulajdonságok nem változtak, vagyis a PCI Express 4.0 x4-es csatolófelülettel ellátott SSD kártyák továbbra is maximum 7300 MB/s-os olvasási, illetve maximum 7000 MB/s-os írási tempó elérésére képesek, a véletlenszerű írási és olvasási teljesítmény pedig elérheti az 1 000 000 IOPS-os szintet is. A termékek legfontosabb tulajdonságait a fenti táblázat tartalmazza.

Fontos adalék, hogy míg a grafén hűtőlappal ellátott verziók esetében az SSD kártya maximális magassága az 500 GB-os és 1 TB-os modelleknél 2,21 milliméter, míg a 2 TB-os és 4 TB-os verzióknál 3,5 milliméter, addig a hűtőbordával ellátott kiadások egységesen 10,5 milliméter magasak.

Az új SSD kártyák már elérhetőek kereskedelmi forgalomban, természetesen szokás szerint ingyenes technikai támogatás és 5 év limitált jótállás keretén belül. A listaárakról nem esett szó hivatalosan, az újdonságok közül viszont három már kapható is kínálatunkban. Az 500 GB-os-modell 46690 forintba, míg az 1 TB-os verzió 65090 forintba kerül. A 2 TB-os egyelőre nem bukkant fel, a 4 TB-os kiadás pedig csak b2b rendszerben érhető el hírünk írásakor. Az aktuális kínálatot itt lehet megtekinteni.

Neked ajánljuk

    Tesztek

      Kapcsolódó cikkek

      Vissza az oldal tetejére