Ilyen lesz a Reset játékmenete

Koop önmagunkkal? Időugrás segítségével minden lehetséges.

Ilyen lesz a Reset játékmenete

Megérkezett az érdekesnek ígérkező indie fejlesztésű sci-fi fejtörőjáték, a Reset első olyan előzetese, amely azt az időutazáson alapuló játékmechanikát mutatja be, amelynek segítségével saját magunkkal együttműködve oldhatjuk meg a feladatokat. A szóló játékban a második játszható karakter önmagunk más idősíkbeli verziója. Akinek ez így kissé zavaros lenne, az is mindent meg fog érteni az előzetesből, amelyben mindenre magyarázatot kapunk.

A Resetet mindössze két finn úriember fejleszti, Alpo Oksaharju és Mikko Kallinen, akik a benchmark teszteket készítő Furutemarknál ismerkedtek meg egymással, és együtt alapították meg a Theory Interactive független stúdiót. A tavaly bejelentett játékkal szépen haladnak, így ideje volt, hogy a finanszírozáson is gondolkodni kezdjenek: Indiegogo kampányt indítottak, a gyűjtés célja 65 000 euró. Ha ez az összeg összejön, a játék jövőre jelenhet meg PC-re.

"Az extrém módon pozitív visszajelzések miatt, amelyeket kaptunk, még magasabbra helyeztük a mércét" - írta a csapat blogján. "Még jobbá szeretnénk tenni a játékot, és szeretnénk minél hamarabb megjelentetni. Itt jöttök ti a képbe."

"2014 végén szeretnénk kiadni a játékot. A segítségetekkel megfelelő szinkront és hangeffekteket fogunk tudni hozzáadni a játékhoz, és felbérelhetünk, vagy akár alkalmazhatunk is valakit a tartalmak létrehozására, tovább tudjuk működtetni a céget és időnként talán még ehetünk is."

A projektet még 43 napig lehet támogatni, a gyűjtés december 23-án zárul le. Aki még nem látta volna, feltétlenül nézze meg az igen jól sikerült hangulatos előzetest, és a játékmenettel kapcsolatos kedvcsinálót is.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward