Ilyen felbontásban fut majd a Fallout 4

Kiderült, hogy fut majd konzolokon a játék, továbbá az is, kaphat-e modtámogatást a PS4.

Ilyen felbontásban fut majd a Fallout 4

A játék direktora, Todd Howard megerősítette, hogy a Fallout 4 mindkét konzolon 1080p-ben és 30fps-sel fut majd, ami tulajdonképpen megszokott manapság a nyitott világú címeknél. A PC-s változat grafikai opcióiról nem esett szó.

A modok témája viszont újra előkerült, hiszen az E3-on nagy örömöt okozott a rajongókban a bejelentés, miszerint a PC-s modok végre elérhetőek lesznek Xbox One-on is. Howard ismét elmondta, mindent megtesznek azért, hogy ez a PS4-en is lehetségessé váljon, de ez leginkább a Sonytól függ. Howard azonban biztos benne, hogy a Sony nem fogja akadályozni a dolgot, ám ettől függetlenül a modok PS4-re jutnak majd el utoljára. Először ugyanis a PC kapja meg meg a modok támogatását 2016 elején, majd jön az Xbox One, és végül a PS4.

Az úriembert megkérdezték arról is, mi nyújtotta a legtöbb inspirációt a Fallout 4-hez, a válasz pedig érdekes módon a GTA 5 volt. "A mi játékainkban igyekszünk teljes szabadságot nyújtani. Úgy gondolom, az utóbbi években a GTA 5 volt a legsikeresebb abban, amit mi is el szeretnénk érni. Amikor először megláttam, nem hittem el, hogy ezt tényleg megcsinálta a Rockstar".

Howard szerint a GTA 5 egyedi abban, hogy bedobja a játékost egy világba, aki utána rengeteg különböző dolgot tehet, és hatalmas szabadságot kap.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward