Így vezekel a Ubisoft az Assassin's Creed: Unity bűneiért

Minden vásárló ingyen megkapja a DLC-t, a szezonbérletesek pedig ingyen játékot választhatnak maguknak.

Így vezekel a Ubisoft az Assassin's Creed: Unity bűneiért

A tegnapi Aprókban még csak pletyka szintjén írtunk róla, mára pedig valósággá vált. A Ubisoft ténylegesen törölte az Assassin's Creed: Unity szezonbérletét, azt többé semmilyen platformon nem lehet megvenni. Akik már megvásárolták, vagy megkapták a különböző gyűjtői vagy különleges kiadásokkal, azok pedig kárpótlásul választhatnak egy játékot ingyen a Ubisoft címei közül - ez lehet akár Far Cry 4, The Crew és Watch Dogs is, több más játék mellett, tehát nem régi anyagokra kell gondolni.

Ezen kívül mindenki, aki megvásárolta a játékot (tehát a szezonbérlet nélküliek is) ajándékba megkapják a Dead Kings DLC-t, mintegy bocsánatkérésül a játék elég komoly technikai problémáiért. A Ubisoft Montréal vezérigazgatója, Yannis Mallat emellett elmondta, hogy azért a szezonbérletesek kapnak majd egy-két ajándék tartalmat, így például a készülő oldalnézetes Assassin’s Creed Chronicles: China is jár majd nekik.

Mallat ezen kívül egy hivatalos nyílt levélben kért elnézést mindenkitől, aki megvette a játékot, és nem azt kapta, amit várt. Szerinte a játék technológiai hibái megbocsáthatatlanok, és teljesen elterelték a figyelmet az Assassin's Creed: Unity játékmenetéről, történetéről és újdonságairól. "Számunkra ez a játék hosszú évek munkájának gyümölcse volt, mellyel számos újdonságot terveztünk bemutatni, így például az új játékmotorunkat, és az Assassin's Creed-játékmenet alapjainak továbbfejlesztését" - írja a nagyfőnök.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward