Így néz ki a vékonyított PlayStation 4

Ahogy lenni szokott, elkezdődött a szivárgás a PlayStation Meeting előtt, így már tudjuk, hogy néz majd ki a vékony PS4.

Így néz ki a vékonyított PlayStation 4

A Sony szeptember 7-én tartja meg a PlayStation Meeting nevű eseményét New Yorkban, ahol minden valószínűséggel leleplezi az erősebb PlayStation 4-et, ami jelenleg a NEO kódnéven fut. Régóta keringenek azonban már pletykák arról, hogy a japánok bejelentenek egy vékonyabb változatot a hagyományos PS4-ből.

Ez pedig logikus, tekintve, hogy a Microsoft is ezt csinálta az Xbox One S-sel, ráadásul három év elteltével jellemzően egyébként is előállnak a konzolgyártók egy frissített géppel, hogy kicsit felpörgessék az érdeklődést.

Ahogy az lenni szokott, a rendezvény időpontjához közelítve egyre több szivárgással kerülünk szembe, így ezúttal elkezdtek kikerülni képek a vékonyított PlayStation 4-ről. Ez egyébként nem csak azért érdekes, mert jóval a bejelentés előtt láthatjuk a konzolt, hanem azért is, mert a források szerint a PlayStation 4 NEO is így fog kinézni, csak némileg ducibb lesz, hogy be tudja fogadni az erősebb hardverhez szükséges nagyobb hűtést.

Magáról a gépről egyelőre nem tudunk semmit, de gyanítható, hogy az Xbox One S-hez hasonlóan ez is már teljes mértékben támogatja majd a 4K-s és HDR-es kijelzőket. A képek alapján egy dolog azonban biztos: az alap PS4-gyel ellentétben ezen már nincsen optikai hangkimenet.

A régi és a vékonyított PlayStation 4 egymáson

Az új PlayStation 4 szemből és hátulról. A konzol alján a PlayStation-logó elemei láthatóak, és valószínűleg most már billegni sem fog (bár nekünk eddig se tette).

A vékony PlayStation 4 a szekrényben, illetve az új csomagolásban.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward