Ígéretes új sci-fi játék készül - Íme, az Into the Stars

Nyílt világú űr-túlélő játék neves fejlesztőktől, a Mass Effect zeneszerzőjének muzsikájával.

Ígéretes új sci-fi játék készül - Íme, az Into the Stars

Néhány, a tripla A-s fejlesztésbe belefáradt veterán összefogott, hogy új játékot készítsen, most már végre saját ízlése szerint. A Fugitive Games néven alakult csapat mindössze négy emberből áll: Ben Jonesból, aki a Battlefield Premium fő dizájnere volt és vezető szerepet játszott a Medal of Honor és a MAG fejlesztésében; Alden Filionból, aki olyan játékokon dolgozott, mint az Earth Defense Force, a Lost Planet és a Battlefied 4 Premium; Roy Orrból, ex-Shadows of the Damned és Lost Planet fejlesztőből és Marc Janasból (Battlefield 4: Dragons Teeth, Medal of Honor, SOCOM). A független csapat játéka Into the Stars címre hallgat, PC-re és Macre fog elkészülni, muzsikáját pedig nem más készíti, mint a Mass Effect, a Call of Duty és a Lost Planet zeneszerzője, Jack Wall.

A játékban egy hatalmas, távoli naprendszerben utazhatunk, amely 90 zónából áll, ahol nyersanyagokat gyűjthetünk, idegen lényekkel találkozhatunk és új otthont találhatunk az emberiségnek. Kapitányi székünkből irányíthatjuk hajónkat és kezelhetjük annak rendszereit, ill. menedzselhetjük az erőforrásokat.

A tervek szerint a játék 2015 júliusában fog megjelenni, Steam Greenlightos oldaluk szerint 20-25 dollár körüli összegért lesz kapható. A tegnap indult gyűjtést február 4-ig lehet támogatni Kickstarteren, eddig igen jól halad: a szükséges 85 000 dollárnak már több mint a harmada összejött.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward