Időhiány miatt nem kapott kampányt a Star Wars Battlefront

Az EA stúdióinak vezetője végre kimondta az igazságot: a játéknak a filmmel együtt kellett megjelennie, így nem maradt elég idő.

Időhiány miatt nem kapott kampányt a Star Wars Battlefront

Mint azt tudjuk, a Star Wars Battlefront egyjátékos kampány nélkül jelent meg, és ezt sokan felrótták neki. Habár az Electronic Arts eredetileg azt kommunikálta a közönség felé, hogy a hasonló FPS-ek egyjátékos kampányával csak nagyon kevesen játszanak, és ezért nem is éri meg foglalkozni vele, most kiderült, hogy valójában más állt a döntés hátterében.

Patrick Söderlund, az Electronic Arts belsős stúdióinak vezetője most egy befektetőknek tartott bemutatón árulta el, hogy a Star Wars Battlefrontba egész egyszerűen azért nem került kampány, mert az új filmmel nagyjából egy időben szerették volna kiadni. "Ez egy tudatos döntés volt. A DICE úgy határozott, hogy a filmmel együtt kellene megjelennie a játéknak, hogy a lehető legnagyobb hatást érje el".

Söderlund hozzátette, az Electronic Arts eredetileg szerette volna, hogy legyen kampány, ám a DICE kifejezetten tiltakozott ellene, mondván, úgy egész egyszerűen nem készültek volna el időre.

A befektetők, habár elégedettek a Star Wars Battlefront piaci teljesítményével, nem csak az egyjátékos kampány hiányát, hanem a nem túl kiemelkedő, 75%-os Metacritic-értékelést is számon kérték Söderlundon.

Az úriember erre is tudott reagálni: "Én úgy gondolom, hogy a csapat egy remek játékot tett le az asztalra. Nagyon jól teljesített, és egészen másfajta közönséget tudott megszólítani, mint a hagyományos EA-játékok. Szóval ebből a szempontból úgy gondolom, hogy sikeres a játék. Elégedettek vagyunk-e a 75-ös Metacritic osztályzattal? Nem. Fogunk ezen javítani a következő kiadással? Abszolút!" - fejezte be.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward