Idén jön a DOTA2

A Valve még a hónap vége előtt bemutatja az RTS-t a korábban bejelentett bajnokságon, a Gamescom-on. A Steamen olvasható részletek szerint a The International névre hallgató verseny alkalmával láthatjuk a világ 16 legjobb DOTA csapatát a főnyereményért harcolni, mely nem kevesebb, mint 1 millió dollár.

Idén jön a DOTA2

A Valve még a hónap vége előtt bemutatja az RTS-t egy korábban bejelentett bajnokságon, a Gamescom-on. A Steamen olvasható részletek szerint a The International névre hallgató verseny alkalmával láthatjuk a világ 16 legjobb DOTA csapatát a főnyereményért harcolni, mely nem kevesebb, mint 1 millió dollár.

Így tehát Németországban, Kölnben láthatjuk meg először a híres és hihetetlen népszerűségnek örvendő Warcraft III mod különálló játékba való kiteljesedését. "A The International lesz az első publikus DOTA 2 esemény, mely több 10 millió játékosnak ad betekintést a DOTA2-be, a világ minden táján," - mondta el a Valve feje, Gabe Newell. "Volt szerencsém látni a versenyzőket felkészülés közben és el kell hogy mondjam, eszméletlen ahogy tolják."

A megjelenés időpontja maradt a régi: "valamikor még az idén", PC-re és Mac-re. Az eredeti DOTA játékhoz a Blizzard szolgáltatta az alapanyagot (Warcraft III), mi több, ő maga is készített egy hivatalos DOTA modot a StarCraft II motorjával.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward