Huxley: 2009-re tolva az USA-ban

A Webzen Games titokzatos MMOFPS-e a Huxley sem jön ki idén sajnos, így még egy játék marad karácsony utánra. Unreal Engine 3-ra épít, PC-re és Xbox 360-ra fog majd megjelenni.

Huxley: 2009-re tolva az USA-ban

A Webzen Games titokzatos MMOFPS-e a Huxley sem jön ki idén sajnos, így még egy játék marad karácsony utánra. Unreal Engine 3-ra épít, PC-re és Xbox 360-ra fog majd megjelenni.

A legutolsó információk szerint Észak Amerikában ez év végére ígérték, míg az Európai kiadásról alig esett szó.  Először PC-re kellett volna megjelennie, amit utána 6 hónappal követett volna az X-boxos változat. Még rosszabb hír pedig az, hogy elsőként Koreában kellett volna megjelennie, méghozzá nyáron, viszont még ott is csak a béta megy. A Webzen szóvívője mindössze annyi magyarázatott adott, hogy lokalizációs gondokkal küzdenek...

A Huxley-t egyébként még 2005-ben jelentették be, mégis ennek ellenére igen kevés információ gyűlt róla össze.

Gameplay:

A sztori a közeljövőben játszódik, amikor is szegény bolygónkat megszórták atommal. Káosz és pusztulás mindenütt (az apokalipszist úgy látszik nem lehet megunni). Földünket tehát folyamatos földrengések, óriási árvizek és jelentős klímaváltozás sújtja, minek folytán a térképe is "kissé" átrendeződött. Persze mindez még nem elég, a törzsfejlődés is kiveszi a részét a buliból, jó néhányan mutálódnak, a káosz egyre nő. Megjelenik a rasszizmus (mutáns vs normális), az elnyomás, ami felkelésekhez vezet és megosztja a túlélőket. Két frakció alakul ki: Sapiens és Alternative. (Létrejöttek gusztustalan nem humanoid mutánsok is közös ellenségként.) A háború közepette pedig egy tudós, Huxley fantasztikus felfedezést tesz, egy új óriási energiaforrást talál amit "Lunarites"-nek nevez el. Nos megmentőnk forradalmi találmányát mindkét fél értékelte, most már van min civakodniuk. (A történetet Aldous Huxley "Brave New World" című könyve inspirálta.)

Trailer:

(Keleti trailer itt)

További információk a hivatalos honlapon.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward