Huszadik évfordulós kiadást kap a Duke Nukem 3D

Októberben jelenik meg, mindenféle extrával.

Huszadik évfordulós kiadást kap a Duke Nukem 3D

Szinte belegondolni is hihetetlen, hogy az eredeti Duke Nukem 3D még 1996 novemberében jelent meg. Ettől aztán most sokan öregnek érezhetjük magunkat, hiszen az egészen konkrétan már lassan húsz éve volt.

A teljesen 3D-s világra épülő, obszcén humort és szexualitást felvonultató játék hatalmas siker lett a maga idejében, ám ezt a sikert azóta sem nagyon sikerült meglovagolni újabb részekkel - a hatalmasat bukott Duke Nukem Forevert igyekszünk is elfelejtetni.

Talán ezért döntött inkább úgy a Gearbox, hogy új epizódok helyett az eredeti Duke Nukem 3D évfordulós kiadásával próbálkozik meg (bár mi reménykedtünk valami komolyabb projektben). Ennek neve Duke Nukem 3D: 20th Anniversary World Tour, és október 11-én fog megjelenni PC-re, PS4-re és Xbox One-ra, kereken 20 dolláros áron.

Ez utóbbi némileg soknak hangzik egy húszéves játékért, de azért kapunk némi extra tartalmat is: nyolc új pályát, kooperatív és botok elleni játékmódokat, valamint egy teljesen új, nyolcfős multiplayert. Ezen kívül megújul a rendermotor is: a grafika érdemben nem változik, de támogatni fog minden modern felbontást, és Duke hangjait is újrarögzítették Jon St. John segítségével. Ja, és jön egy új lángszóró fegyver is!

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward