Hurrá Magicka!

Ideje leporolni a fürdőköpenyeket, a tűzlabdákat és az M60-as gépfegyvereket, és felkészülni az új Magicka kiegészítőre, bár azt nem tudjuk, hogy Vietnam, a kimonók és Cthulhu után mi jöhet még.

Hurrá Magicka!

Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer maximum négy mágus, akiknek megvolt a hatalma, hogy megmentse azt a tök átlagos fantasy világot, amelyre természetesen nagy veszély leselkedett. Fürdő... izé, varázslóköpenyt öltöttek magukra, és ugrabugráltak az erdőben és megmentették a világot, vagy ilyesmi...

A Magicka történetének művészi, átszellemült, és a régi előzetes reklámszövegéből lopott összefoglalója után büszkén mondhatom, hogy a játék elérte az 1,3 millás eladott példányszámot. Nem azért vagyok büszke, mert én csináltam (sőt, még csak svéd sem vagyok, mint a valódi elkövetők), csak egyszerűen szeretem az ilyen igényesen kivitelezett kis őrületeket.

A játék DLC-i is jól teljesítettek, az összes összesen több, mint 4 millió darabban kelt el, közülük a Magicka: Vietnam (dzsungelharcosok, fürdőköpenyben) félmillió darabban. Nem irigylem azt, akinek ezt össze kell majd ragasztania.

Az Arrowhead és a Paradox most új kiegészítőt tervez, melynek címe "The Other Side of The Coin", (Az érme másik oldala), amelyben a régi ellenfelek bőrébe bújva tudhatjuk meg, mekkora szívás volt anno magunk ellen harcolni.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward