Honlap nyílik a Home béta!

Ez a nap is eljött hát. Holnap nyitja ki a Sony a PS3 Home béta kapuit a felhasználók előtt.

Honlap nyílik a Home béta!

Ez a nap is eljött hát. Holnap nyitja ki a Sony a PS3 Home béta kapuit a felhasználók előtt.

A Home kliens teljesen ingyenes lesz, amint letöltöttük, már ott is lesz virtuális otthonunk kis ikonja a PS menü Network oszlopában. No persze nem lesz minden tartalom ingyenes, így például találunk majd megvásárolható extra ruhákat és kiegészítőket, de legtöbbünk azt hiszem tud majd élni ezek nélkül is, ha nem akar rá költeni (vagy nem tud... főleg, hogy hivatalosan MO-ról még a Store sem megy).

Mi európaiak elsőként a Far Cry 2 témájú környezetet fedezhetjük fel, de hamarosan jön az Uncharted: Drake's Fortune, Warhawk, Motorstorm és SOCOM rész is. A jövőben remélhetőleg megegyeznek az EA-val, a SEGA-val, az Eidos-szal és a Midway-el is, és tovább bővítik a Home-ot ezen kiadók játékainak területeivel.

Az ismert divatmárka, a Diesel majd ruhakollekciójával kecsegtet virtuális alteregóinknak, míg a bútoriparos Ligne Roset termékválasztéka elősegíthet minket abban, hogy személyes lakóterünket ízlésünknek megfelelően formáljuk. Elvégre biztos kell majd egy üvegszekrény (hmm, legyen inkább üvegfal) a trófeáknak.

Mindenkinek lesz tehát helye a Home-ban, még Redbull sziget is lesz, ahol repülőversenyek lesznek (mi lehetünk a pilóták).

Ha netán ellátogatunk a moziba, "beülhetünk" nézni a Paramount filmbemutatóit vagy filmes interjúit (így például a Watchmen-ét), az Eurogamer TV-t vagy a Hexus TV-t. Később itt lehet majd filmet is kölcsönözni.

Összefoglalva a Home egyedülálló élményt képes nyújtani a játékosoknak. Együtt lóghatunk barátainkkal virtuális utcáin, vagy éppen meghívhatjuk őket magunkhoz. Ami persze a legjobb, hogy egy mozdulattal fejest is ugorhatunk egy multiplayer játékba, ha már összejött a társaság. Egyvalamit viszont ne feledjünk, még mindig a való világnak van a legjobb grafikája! Ne hanyagoljuk.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward