Holnap összevonják a Dust 514 és EVE szervereket

Holnap eljön a nagy nap, amelyen végre összeházasítják a PS3-as shooter, a Dust 514 és a PC-s MMO, az EvE Online szervereit.

Holnap összevonják a Dust 514 és EVE szervereket

Holnap eljön a nagy nap, amelyen végre összeházasítják a PS3-as shooter, a Dust 514 és a PC-s MMO, az EvE Online szervereit (@Eurogamer). Igen hosszú fejlesztési ciklust zárnak, illetve inkább emelnek új szintre ezzel. A Dust 514 ugyanis még mindig a zárt béta szakaszban van, de most már végre tesztelhetik a játékosok, hogy milyen is kapcsolatba lépni az EvE táborral a Dust-ból.

Rengeteg funkció és aspektus kerül most előtérbe, így a cross-chat, az orbitális csapások, a játékokon átívelő nagyvállalatok szerepe, a közös gazdaság és még sok minden más. Az egész egy rendkívül bonyolult, de ugyanakkor briliáns rendszert alkot. Nem csak technikai kihívást, hanem tervezésbelit is jelentett a két játék összeboronálása. A pénz (ISK) átvihető lesz majd a játékok között, ám ebben a verzióban még blokkolva lesz a lehetőség. A bevezetést úgy fogják megoldani, hogy kezdeti vámot vezetnek be, majd ahogy a két gazdaság konvergál egymás felé, úgy tüntetik majd el, vagyis csökkentik szép lassan 0%-ra a vámot.

Nagyon izgalmas időszak következik tehát mindkét játék történetében. Ha tanúi akartok lenni, hogyan sütnek meg egy EvE-es hajó lézerei egy csapat Dust zsoldost egy bolygó felszínén, akkor fussatok át a tegnapi videó felvételeken (@VG24/7).

[italic]

A Dust 514 és a halhatatlanság[/italic]

 

 

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward