Hivatalosan is készül a Titanfall folytatása

Multiplatform lesz a Respawn Entertainment új lövöldéje, így végre a PS4-tulajokhoz is eljutnak a titánok.

Hivatalosan is készül a Titanfall folytatása

Ez az egyik legfurcsább bejelentés, amit az utóbbi időben láthattunk, ugyanis se képek, se videók nincsenek. Egész egyszerűen Vince Zampella, a Respawn vezetője nyilatkozta az IGN-nek, hogy ténylegesen készül a Titanfall 2 (bár valószínűleg nem ez lesz a pontos címe), és ami a legfontosabb: meg fog jelenni PS4-re is a PC és az Xbox-platformok mellett.

Zampella újra megerősítette, hogy az első Titanfallt nem tudták volna elkészíteni a Microsoft segítsége nélkül, így az exkluzivitást sem tudták elkerülni. Most azonban már lehetőségük van arra, hogy minden platformon megjelenjen a folytatása, így nincs okuk bizonyos platformokat kizárni.

Magáról a készülő játékról Zampella nem beszélt, de néhány dolog azért szóba került. Azt például elmondta, hogy nem változtatna az első rész multiplayer fókuszán, azt azonban megígérte, hogy az háttértörténetet és az univerzumot bővíteni fogják. "Persze az első részbe is kevertünk egyjátékos elemeket, de elég nehéz eltalálni a megfelelő keveréket. Biztos sok olyan játékos volt, akit érdekelt volna, de egyszerűen elment mellette a rengeteg akció miatt. Ha viszont jobban az arcukba toltuk volna, akkor egy másik réteget zavart volna, akit viszont nem érdekel az egyjátékos rész" - mondta az úriember, utalva arra, hogy a folytatásban azért valamit mindenképp máshogy kell majd csinálniuk.

Felvetődött a DLC-k kérdése is. A Titanfall ugyan nagyon népszerű volt a megjelenését követően, de a DLC-ket már rendkívül kevesen vették meg. Ez vezetett a játékosbázis szétdarabolódásához, és végső soron ahhoz, hogy most már minden DLC-t ingyen odaad a Respawn annak, aki megvette az alapjátékot - egész egyszerűen az utolsó néhány DLC pályáin szinte senki nem játszott.

Zampellának kifejezetten tetszik az Evolve DLC-modellje, ahol mindenki megkapja ingyen a pályákat, és más tartalmakért kell fizetni. "Nem csak, hogy a közösség egyben marad, de a matchmaking is könnyebbé válik. Még nem tudom megmondani, mi hogy fogjuk csinálni, de az biztos, hogy valamit másképpen szeretnénk".

Ez még az első rész, mielőtt bárki kétségbe esne

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward