Shop menü

HIVATALOS A GALAXY S24 RAJTJÁNAK DÁTUMA, KIDERÜLT MI JÁR AZ ELŐREGISZTRÁLÓKNAK

Amerikában lesz a bemutató, de nem a megszokott helyen tartja az eseményt a Samsung. A mobilokra előregisztrálni is lehet, és érdemes is ezt megtenni.
Szécsi Dániel
Szécsi Dániel
Hivatalos a Galaxy S24 rajtjának dátuma, kiderült mi jár az előregisztrálóknak

Lényegében már hónapokkal ezelőtt kiszivárgott, hogy mikor kerülhet sor a Galaxy S24 széria bejelentésére, és a korábban megszellőztetett időpont helytállónak bizonyult. Emellett pedig más információkat is felfedett a Samsung, valamint egyéb pletykákat is megerősített a mostani beharangozóban.

Január 17-én fog reflektorfénybe lépni a Galaxy S24 széria egy Galaxy Unpacked esemény keretében.

Magyar idő szerint este 7 órakor kerül megrendezésre a bemutató, amit a SAP Centerben, Kaliforniában fognak megrendezni. Korábban általában New York városát választotta erre a célra a cég, de most nagyobb show-ban gondolkodik. De más gondolat is vezérelhette a döntésben.

A SAP Center egy közel 20 ezer fő befogadására képes stadion, ahol sokféle sporteseményt tartanak egész évben, de alapvetően az NHL-t szolgálja ki. Koncertek és más rendezvények helyszínéül is szokott szolgálni a SAP Center, és jelen esetben azt is kiemelhetjük ezzel kapcsolatban, hogy alig néhány kilométerre van a monumentális Apple Parktól, ahol a Galaxy S24 legnagyobb riválisa, az iPhone 15 is bemutatkozott.

Galéria megnyitása

Azt is megerősítette most a Samsung, hogy jön a Galaxy AI. A vállalat az idei évben ráfekszik majd a mesterséges intelligenciára, és a mobiltelefonokon is több olyan új funkció kerül bevezetésre, ami az MI-t használja ki valamilyen módon. Ezeket gyűjtheti majd össze a Galaxy AI csomag keretében. „Tapasztalj meg minden nap epikus élményeket, amihez foghatóval korábban sosem találkoztál” – olvasható a cég beharangozójában.

A bemutatóra figyelmeztető képen a titán színe dominál, ami egyértelmű utalást jelent arra, hogy a Galaxy S24 Ultra már titán kerettel fog bevezetésre kerülni. A mobilok minden szempontból tartogatnak majd kisebb-nagyobb fejlesztéseket. A cég szerint a Galaxy S24 új kapukat nyit meg a kreativitás, a hatékonyság és a lehetőségek előtt.

„Miért éri meg előregisztrálni?” – teszi fel a kérdést a Samsung a bejelentésről szóló oldalon. A válasz pedig az, hogy 20 ezer forintos kupont kapnak, akik előre jelzik a vásárlási igényüket, és ezt a kupont az új Galaxy készülékek vásárlásakor lehet majd beváltani. A 20 ezer forintos „árelőny” mindenképpen jól hangzik, főleg annak fényében, hogy állítólag a cég más vásárlás élénkítő programmal is készül.

Galéria megnyitása

Egy szerencsés még meg is nyerheti a Galaxy S24 Ultrát a Samsungtól, ha előregisztrál. Emiatt valószínűleg nemcsak azok fognak regisztrálni, akik valóban meg akarják vásárolni a készüléket, hanem azok is, akik nyerni szeretnének. A mobilokról már sok érdekes információ kiszivárgott, amikről rendszeresen beszámoltunk a Magazin hasábjain.

Neked ajánljuk

    Tesztek

      Kapcsolódó cikkek

      Vissza az oldal tetejére