Hitman: Diana halála volt a katalizátor

A Hitman: Absolution rendezője, Tore Blystad azt nyilatkozta, hogy nagyon nagy lépés és kemény döntés volt megölni Diana Burnwoodot, a csapatnak nagyon alaposan át kellett rágnia a dolgot.

Hitman: Diana halála volt a katalizátor

A Hitman: Absolution rendezője, Tore Blystad azt nyilatkozta, hogy nagyon nagy lépés és kemény döntés volt megölni Diana Burnwoodot, a csapatnak nagyon alaposan át kellett rágnia a dolgot. Igen erős érzelmek kötődnek a karakterhez és bár nagyon sok IO Interactive-os sajnálta, hogy meg kell halnia, egyszerűen szükség volt egy katalizátorra, ami cselekvésre ösztönzi Agent 47-t.

 

"Ahhoz, hogy érzelmeket hozzunk elő egy 47-höz hasonló karakterből, valami roppant lesújtónak kell történnie, ami tényleg megrázza. Ha ránéztél, mindig egy olyan valakit láttál, akinek megmondják mit csináljon, és inkább azzal törődött mások fejében mi jár. Így azáltal, hogy ezt az ő játékává tettük és az ő döntéseiről szól - magának csinálja az eligazításokat is -, a játékosok sokkal inkább érezhetik azt, hogy nagyobb részük van a sztoriban" - nyilatkozta Blystad az OPM-nek.

 

"47 érzelmi oldala pedig szorosan kötődik mindehhez. Ahhoz, hogy saját magának legyen indoka csinálni valamit, szükséges volt érzelmeket is bevonni az egyenletbe."

 

A Hitman: Absolution november 20-án jön PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward