Hit Monkey játék készül

A High Moon Studios és a Marvel közösen dolgoznak a Hit Monkey videojáték adaptációján.

Hit Monkey játék készül

A High Moon Studios és a Marvel közösen dolgoznak a Hit Monkey videojáték adaptációján. A képregényen alapuló új cím Macaque történetét követi nyomon, aki kitanulta a bérgyilkos szakmát, miután a falkája befogadott egy ilyen foglalkozást űző embert, hogy köztük éljen.

Macaque folyamatosan figyelte a bérgyilkost messziről, ahogyan az naponta eddz, annak ellenére, hogy bizalmatlan volt az ember irányába. Amikor a férfi egészsége romlásnak indult, a falka megpróbálta megmenteni, de a majom ellenezte a döntést és újonnan tanult harci képességeit használva nekiment a többieknek. Emiatt a falka száműzte, ám útközben észrevett egy csapat bérgyilkost, akik egyenesen régi családja felé tartottak. Visszaindult, hogy figyelmeztesse őket, de sajnos elkésett. Az ember és a majmok is halottak voltak. Egy dolog lebegett a szeme előtt, a bosszú, így fogta a megölt gyilkos elrejtett fegyverét és elindult, hogy megölje az egész csapatot. Ezt követően világos volt előtte az útja és a céljai: bérgyilkosokat ölni.

A játékról még semmit nem tudunk, sem platformokat, sem pedig pontos megjelenési dátumot, csak annyit mondtak, hogy valamikor 2013-ban várható. Hivatalos honlaphoz katt ide, GameInformer cikkhez pedig ide.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward