HIS 6670 iSilence 5: új videokártya, hangtalan hűtéssel

HIS 6670 iSilence 5: új videokártya, hangtalan hűtéssel

A HIS – Hightech Information System – hódító útjára indította legfrissebb videokártyáját, amely nem más, mint egy újabb passzív hűtéssel ellátott, azaz teljesen hangtalanul üzemelő Radeon HD 6670-es videokártya.

A HIS 6670 iSilence 5 névre hallgató újdonság 1 GB-nyi fedélzeti memóriával rendelkezik és gyártója szerint ideális választás lehet minden olyan esetben, amikor fontos, hogy a konfiguráció a lehető leghalkabban üzemeljen, plusz ahol ezzel együtt az is szempont, hogy a videokártya azért ütőképesebb is legyen, mint egy abszolút belépő szintű megoldás. Passzív hűtése és hardveres videó lejátszás gyorsító képességei miatt ez a modell HTPC konfigurációkban történő felhasználásra különösen jó választás lehet. Az új videokártya alacsony fogyasztás mellett üzemel, így jó eséllyel számítógépünk tápegységét sem kell lecserélnünk, ha egy régebbi videokártyát szeretnénk kiváltani a HIS újdonságával.

Maga a HIS 6670 iSilence 5 a vállalat passzív videokártya hűtőjét használja, amely négy darab, egyenként 6 milliméteres hátmérőjű, rézből késült hőcsőre, valamint rengeteg alumínium hűtőbordára alapoz. A hűtőfelület 190 x 97 x 32 milliméteres mérettel rendelkezik, azaz elég nagy ahhoz, hogy ventilátorok alkalmazása nélkül is elegendő hőt tudjon leadni.

Az új videokártya DirectX 11-es, ATI Stream és ATI Eyefinity támogatással érkezik, valamint UVD 3-as motort is tartalmaz. A 480 stream processzort tartalmazó GPU ezúttal is 800 MHz-en ketyeg. A GPU és az 1 GB-nyi DDR3-as fedélzeti memória között 128-bites adatsín teremt kapcsolatot - a memóriachipek 1,6 GHz-es effektív órajelen üzemelnek. A videó kimenetek között egy D-Sub, egy DVI és egy HDMI portot találunk.

A HIS hangtalan 6670 iSilence 5-ös videokártyája már elérhető kereskedelmi forgalomban, ára pedig 60 angol font magasságában helyezkedik el.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward