Hétvégi videóhírek

Dante's Inferno gameplay bemutató, Batman fejlesztői napló, Resident Evil: Darkside Chronicles gameplay videó, Alpha Protocol fejlesztői napló.

Hétvégi videóhírek

Dante's Inferno gameplay bemutató, Batman fejlesztői napló, Resident Evil: Darkside Chronicles gameplay videó, Alpha Protocol fejlesztői napló.

[bold]Dante's Inferno (PS3, Xbox 360, PSP):

[/bold]

Íme, az első játékmenet trailer az EA és a Visceral Games új, poklot idéző akciójátékához, a Dante's Inferno-hoz.

A játék, melyben végig kell verekednünk magunkat a pokol 9 bugyrán, hogy megmentsük szívünk hölgyét, meg kell hagyni, egész jól fest. Tökéletes fájdalomcsillapító lesz ez az Xbox 360 tulajoknak a God of War 3 utáni vágyra és hab a tortán a PS3-asoknak.

                      

A játék jövőre érkezik a fent említett platformokra.

[bold]Batman: Arkham Asylum (PC, PS3, Xbox 360):

[/bold]

Úgy hiszem, senkinek nem kell már bemutatni a Rocksteady Studios új bőregeres játékát, hisz az elmúlt néhány hónapban csak úgy ontották róla a screenshotokat, infókat és videókat. Nos kaptunk még egyet, csak hogy ne unatkozzunk augusztusig, amikor is végre beszabadulhatunk a Joker irányította rémséges elmegyógyintézetbe. Az Arkham Asylum talán élete eddigi legnagyobb kihívása elé állítja az álruhás Bruce Wayne-t, ennyi hype után reméljük tényleg megéri majd a pénzét a játék.

                      

[bold]Resident Evil: Darkside Chronicles (Wii):

[/bold]

Újabb jelölt száll ringbe a legjobban kinéző Wii játék címért az régi-új Resident Evil játékkal. A Darkside Chronicles minden valószínűség szerint télen érkezik, néhány optimistább oldal október közepére jósolja, de szerintünk erre kevés esély van.

Aki még nem hallott volna róla, ez egy on-rail shooter lesz, amely a második rész történésein alapszik, főszereplői a jól ismert Leon S. Kenney és Claire Redfield.

                      

Alpha Protocol (PC, PS3, Xbox 360):

Minden egyes videóval egyre jobban kezdenek minket meggyőzni, hogy ez a játék bizony érdemes lesz a figyelmünkre.

Az új napló elárul néhány újabb részletet hősünkről, a történetről és bemutat néhány helyszínt is egy jó adag gameplay videóval fűszerezve...

                     

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward