Hétvégi videócsokor (13. hét)

Colin McRae: Dirt 2 tízer + Ken Block trailer, Bionic Commando videók, újabb Red Faction: Guerilla múvik és ráadásként egy kibővített CryEngine 3 demonstrációs videó.

Hétvégi videócsokor (13. hét)

Colin McRae: Dirt 2 tízer + Ken Block trailer, Bionic Commando videók, újabb Red Faction: Guerilla múvik és ráadásként egy kibővített CryEngine 3 demonstrációs videó.

[bold]Colin McRae: Dirt 2 (PC, PS3, Xbox 360, Wii, DS, PSP):

[/bold]

A játék első tízer videója abszolút passzol a címéhez, mocskos lett! Van benne minden amivel egy tisztes családapa csak álmaiban találkozik! Délig alvás, pucér nő zuhanykabinon átsejlő vonalai, rendetlen legénylakás, egészségtelen reggeli csinos tálalással és az ablakon túl... ó az ablakon túl lóerők csapnak össze, por, fülledtség érzése és motorzúgás... szinte mágnesként húz még a hangja is!

                        

Persze azért mutathattak volna kicsit többet is a játékból, de egyelőre ennyivel kell beérnünk. Pluszként a Codemasters bemutatta a frencsájz új arcát, Ken Block-ot, a rally rajongóknak nyílván nagyon is ismerősen cseng a neve...

                        

Bionic Commando (PC, PS3, Xbox 360):

A Capcom már majdnem elkészült a 3D-s köntösbe bújt legenda felfrissítésével, kaptunk is hozzá bőséggel gameplay videót és egy igencsak feelingesre sikeredett intro múvit.

Nehéz volt az elmúlt pár év a bionikus haderő tagjai számára... eldobták őket mint egy lyukas zoknit miután már nem volt rájuk szükség. A társadalom szemétjeként éltek elzárva, bionikus testrészeiktől megfosztva, mint veszélyes pszichopaták. Most viszont...

                                  

Welcome back Spencer! ;)

Gameplay megtekintéséhez katt ide.

Red Faction: Guerilla (PC, PS3, Xbox 360):

A THQ újabb fellengzős tech-videót tolt elénk az idén megjelenő Red Faction: Guerilláról. Az eddig barlangokkal, irodákkal és folyosókkal tarkított széria most kitör a Mars felszínére és egy izgalmas open world játékot tár elénk tele kedvünk szerint lerombolható épületekkel.

                        

[bold]CryEngine 3:

[/bold]

Íme a Crytek új büszkesége, a CryEngine 3, amely jelen generációs konzolokhoz és MMO játékokhoz készült alapvetően. Meg kell hagyni, szép eredményeket produkál, mind PS3, mind Xbox 360 alatt. (Most már aztán jöhet a konzolos Crysis!)

Enjoy:

                         

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward