Hétvégi videó összefoglaló (7. hét)

Splinter Cell: Story átvezető -> Sam bepöccen, Yakuza 3: Karakterek trailer, Prison Break bemutató, Dragon Age: Origins - Awakening: Sigrun a törpe harcos leány.

Hétvégi videó összefoglaló (7. hét)

Splinter Cell: Conviction (PC, Xbox 360)

Íme, a legfrissebb SC bemutató az Ubisoft jóvoltából. Meglehetősen hangulatosra sikeredett, remekül tálalják nekünk a "mindent elvettek tőlem, a lányomat, a feleségemet, még a tamagochimat is, most bosszút állok" sztorit, nem beszélve arról, hogy az in-game harcjelenetek is igen pozitív benyomásokat keltenek bennünk. Megjelenés: április 16. Várjuk.

            

Yakuza 3 (PS3)

A Sega rendre elkezdte nekünk szórni az angol nyelvű kedvcsinálókat (bár a mostani elég spórolós, csak feliratok vannak, egyetlen hang szinkron sincs), mi csak azt sajnáljuk, hogy csak most és nem 1 évvel korábban. Ahogy azt megszokhattuk, a rövid összevágás most is tele van erőszakkal és ganges keménykedésekkel.

            

Prison Break: The Conspiracy (PC, PS3, Xbox 360)

Az előbbi két videó után, már olyan levezető jelleget is ölthet egy-két börtönös bunyó. A sorozat (A szökés) nagy kedvence amerikai barátainknak, de nálunk se szerepelt túl rosszul a televíziókban. A Conspiracy egy TPS akció-kalandjáték, ez hozzá az első trailer, ami alapján annyit mondhatunk el róla, hogy elég randa, de hát nem a grafika fogja eladni a játékot...

            

Dragon Age: Origins - Awakening (PC, PS3, Xbox 360)

Az előbbiek után bizonyára kedvetek lenne egy idilli fantáziavilágba menekülni a "való világ" brutalitása elől. Igen, nekem is. Na, Ferelden nem ez a hely. Csúnya, gonosz emberek helyett kapunk ocsmány szörnyeket és literszám vért.

            

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward