Hétvégi videó összefoglaló (5. hét)

Iron Man 2, Yakuza 3, Dawn of War 2 - Chaos Rising és AVP Marine trailer.

Hétvégi videó összefoglaló (5. hét)

Iron Man 2 (TBA, multiplatform)

Már jó ideje tudjuk, hogy a SEGA tesz egy kísérletet arra, hogy elfeledtesse velünk az első rész borzalmait és kiad egy folytatást az Iron Man-hez. Lévén egyre közelítünk a megjelenés dátumához (a filmmel együtt jön áprilisban), kaptunk hozzá egy kedvcsináló trailert.

A Videóban vannak in-game és átvezetőkből kivágott jelenetek is, láthatjuk benne a jó öreg Tony új haverját, War Machinet, aki kb. olyan mint ő, csak van a vállán egy csinos kis golyószóró. A játék sztorijáért a képregény író Matt Fraction felel.

                        

Yakuza 3 (PS3)

Sokat írtunk már a japánok nagy kedvencéről, a Yakuza sorozatról, aminek harmadik része sokak örömére mégis ellátogat nyugatra. Az új trailer természetesen nekünk (a nyugatnak) készült, láthatunk benne könnyfakasztó családi jeleneteket, némi arctaposást és pár minijátékot. 1 évet kellett a játékra várnunk, március 12-én végre lejár a visszaszámlálás...

           

Dawn of War II: Chaos Rising (PC)

A THQ kiadott egy trailert a készülőben lévő DOW II standalone (nem kell hozzá az eredeti játék) kiegészítőhöz. a Chaos Rising számos fejlesztést hoz be csapatainknak, új felszereléseket és speciális képességeket. A szintkorlát 30-ra emelkedik és természetesen új egységek is jönnek az Űrgárdistáknak, Orkoknak, Eldaroknak és a Tyranid seregeknek is. A Relic megerősítette ezen kívül még a 'The Last Stand' játékmódot és két új hőst.

                        

Aliens Vs. Predator

A SEGA kiadott egy kellemes kis gameplay trailert a hatalmas várakozásnak örvendő új AVP játékhoz. Hősünk ezúttal egy ember, akinek látszólag jól indul a napja, hidegre tesz jó pár Alient ügyesen világítófáklyákkal előcsalogatva őket...

A játék multiplayerében tetszés szerint választhatunk bármelyik faj közül... Jut eszembe érdekel egyáltalán valakit ez a videó még? A demó 2 napja kint van, inkább tessék azt kipróbálni. :)

                        

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward