Hétvégi álleejtős videópakk, első felvonás

StarCraft 2, Mafia II, Gran Turismo 5, Force Unleased II, Marcel vs. Capcom, SOCOM IV, és szinte mindet kötelező látni!

Hétvégi álleejtős videópakk, első felvonás

Bődületes videó áradat indult el az E3 előtt, mi pedig csak kapkodjuk a fejünket, egész nap lehetne trailereket nézegetni, ezért igyekeztünk kiválogatni a legfontosabbakat/legjobbakat nektek. Minden kiadó be akarja bizonyítani, hogy érdemes lesz rá odafigyelni az év hátralévő részében és azt kell mondjuk, hogy abból amit láthatunk, minden stílus rajongójának lesz idén még pár ütős játéka.

StarCraft 2 (PC)

Túl vagyunk rengeteg battle reporton, millió kisebb videón, és képek áradatán a bétából. De a Blizzard semmit sem akar a véletlenre bízni, a nagy vízen túl beindították a StarCraft 2 reklámkampányát, hogy senkinek se legyenek kétségei afelől, hogy mit fog csinálni július végén.

Mafia II (PC, PS3, Xbox 360)

A család nem felejt, és mi sem felejtettük el, hogy a Mafia első része mekkora siker volt. A folytatást nem véletlenül várják olyan sokan, hiszen az eddig látottak alapján nem kell majd csalódnunk. Íme egy újabb hangulatkeltő az augusztus végén érkező második epizódhoz.

Gran Turismo 5 (PS3)

Ha összefűznénk a GT5 trailereket, akkor hosszra már biztos túltennénk a Titanicon is. Minden évben, minden kiállításon kapunk pár újat, így nagyon szépen végigkövethettük a játék fejlődését. Grafikai tuning, fix 60fps, 1080p, törésmodell, 3D támogatás, óriási tartalomfrissítés, a GT5 a sorozat eddigi legdrágább és legtöbb időt felemésztő Gran Turismoja, a Polyphony biztosra megy. A megjelenési idő még mindig bizonytalan, az év végére várjuk a játékot, de az E3-as bemutató annyira jó lett, hogy nem hagyhattuk ki, aki egy kicsit is szereti a (nem arcade) autóversenyzős játékokat az mindenképpen nézze meg.

The Force Unleased II (PC, PS3, Xbox 360)

Most, hogy már azt is tudjuk milyen lesz a gyűjtői változat, ideje volt, hogy kapjunk egy komolyabb kedvcsinálót is. A Star Warsos render trailerekkel úgy is meg lehet venni minket kilóra, és leszámítva az elejét most is nagyon elégedettek vagyunk. Ahogy elnézzük az új Force Unleashed is a pusztításra helyezi majd a hangsúlyt, de azért reméljük nem esnek majd át a ló túloldalára (azért lássuk be az első részben itt-ott megtették).

Marvel vs. Capcom 3 (PS3, Xbox 360)

Kevés manapság a jó verekedős anyag, de azért minden évben becsúszik egy-két darab (mondjuk a 2008-as felhozatal siralmas volt). Az ilyen témájú játékoknak számunkra mindig egy üde színfoltja, mikor ismert karakterek esnek egymásnak, így mindenki a kedvencével döngölheti a betonba a többieket. A különböző „vs” játékoknak már hagyománya van, viszont azt leszámítva, hogy tavaly volt egy újrakiadás, már lassan egy évtizede nem juthattunk Marvel vs. Capcom játékhoz. A trailer viszont azonnal megadja az alaphangulatot és fel is fed néhányat a várható karakterek közül. Ryu Rozsomák ellen, a Vasember Morrigan ellen, miközben Hulk éppen Christ akarja laposra verni. Itt van mindenki kedvenc démonaprítója is, Dante, amint Deadpool ellen harcol, úgyhogy aki valamelyik névre felkapta a fejét az nézze meg a videót.

SOCOM IV (PS3)

Az új trailerből kiderül, hogy bizony ha valaki eddig kételkedett volna, a SOCOM-nak története is van.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward