Heti rövidhírek reloaded

Folytatjuk heti rövidhír összefoglalónkat, hiszen sok érdekesség történt még.

Heti rövidhírek reloaded

Dead Space: A PC-s verziónak rossz az irányítása

Az irányítás egyszerűen rémes és nagyon úgy fest, hogy a legtöbb problémát nem igazán tudja majd megoldani egy egyszerű patch. Az EA szerint ugyanolyan jól beállítható a PC-s irányítás is mint a konozolokon (amik egyébként jók), de egyszerűen nem megy gördülékenyen, nem lehet úgy testreszabni az interface-t, hogy az megfelelő játékélményt nyújtson. Főleg a harc közbeni inventory használatra siránkoztak sokat. Nemsokára utána járunk ennek az iPon hasábjain is ;)

Guild Wars Halloween 2008

Ez már a negyedik Halloween a Guild Wars játék történetében. Az ArenaNet beharangozta tehát a "Mad King" visszatértét. Ünnepelhetnek az NCSoft talán legjobb MMO-jának játékosai, az idei eventben igyekeznek az eddigi évek legjobb attrakcióit visszahozni, így például a "Costume Brawl". A Halloween október 23.-ától indul (az előkészületekkel, hivatalosan 24.-e a nyitás) és november 2.-áig tart, így aki félrerakta a játékot annak talán érdemes felnéznie a jövő hét vége felé.

Aion: közeleg a béta

Ha már NCSoft, akkor nézzünk még egy kicsit körül arrafelé. Egyre közeleg ugyanis az Aion: Tower of Eternity nyílt bétatesztjének kezdete!

A kíváncsi várakozók egyre több információra éhesek. Nemrég például egy lelkes leendő játékos fordított a nyugati rajongók részére a koreai site-ról. További információk az aionsource.com -on találhatók.

Mirror's Edge: Elindult a hivatalos honlap!

Végre beindult a Mirror's Edge hívatalos honlapja, melynek kapcsán azzal a különösen jó hírrel szolgálhatunk, hogy a 16 nyelv közt, amelyre lefordították, ott van a magyar is! (A honlapon található egy újabb trailer is. Hasonló mint az eddigiek, de legalább némi plusz azoknak akik már készülnek lerágni a körmüket a megjelenésig...)

http://www.mirrorsedge.com/

EA: Feltámasztja a Syndicate-et?

A CVG értesülései szerint a Bullfrog klasszikusát, a Syndicate szériát készül az EA cyber poraiból (alkatrészeiből... vagy mi) feltámasztani. A cyberpunk univerzum harcosait most a Starbreeze stúdió vonja majd zászlaja alá, reméljük sikerrel. A párosítás jónak tűnik, aggodalomra nincs ok.

A patinás PC/PS1-es RTS játék első része egyébként 1993-ban jelent meg, amit 1996-ban a Syndicate Wars követett. Lehet elkezdeni nosztalgiázni, több mint egy évtized után jön a folytatás!

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward