Heti MMO update: LotRO és Aion

Folytatjuk beszámolónkat a Lord of the Rings Online és az Aion híreivel!

Heti MMO update: LotRO és Aion

[bold]Lord of the Rings Online:

[/bold]

Nem késlekedtek a  Codemasters-esek a Mines of Moria kiegészítő terjesztésével, ugyanis jóval előbb megkaphatták a játékot az előrendelők. Ami már problémásabb, hogy az előrendeléssel járó extrákat (+1 ingame token kód, cloak of sunset ingame item kód, kedvezményes lifetime account befizetés) már nem voltak megtalálhatók a csomagban (ha van köztetek előrendelő, aki kapott, szóljon! :) ). Ami jó hír, hogy a Codemasters-es support csapatról eddig elég sok jót hallottunk (gyorsan válaszolnak és korrektül kezelik a problémákat), reméljük így lesz ez most is.

Volt szerencsénk hozzájutni egy Special Edition kiadáshoz nekünk is, és ami azt illeti nem voltunk elégedettek. A Fellowship bross nagyon rossz minőségű, a vászontérkép amit ígértek pedig konkrétan papírból van. Az Egy Gyűrű még egész jól néz ki, viszont lánc már nem járt hozzá, mint az a képeken láthattuk. Aki tehát normál verziót rendelt megnyugodhat, nem maradt le semmiről, hacsak nem szeretett volna házi patkányt vagy énekes madarat vásárolni az in-game tokenekből a házába.

[bold]

Aion: Tower of Eternity

[/bold]

Óriási rohamot éltek meg az NCSoft szerverei amikor elindult Koreában az open beta. 2 perccel az indítás után 40.000 játékos próbált meg belogolni, ami szépen lassan egészen 170.000 játékosra duzzadt. Erre még az MMO mágnás NCSoft sem volt felkészülve, úgyhogy néhány órán belül 25 szerverre bővítette az AION parkot. Még így sem volt elég erőforrás, több tízezer játékos várakozott arra, hogy beléphessen a játékba. Az Aion eddig igen jó kritikákat kapott, várjuk tehát a 2009-es európai indítást.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward