Heroes of Warcraft - csak jövőre lesz nyílt béta

A Blizzardnál úgy érzik, a kártyajátékon van még mit finomítani, a nyílt béta ezért csak januárban indul.

Heroes of Warcraft - csak jövőre lesz nyílt béta

A Blizzard későbbre csúsztatta a HearthStone: Heroes of Warcraft nyílt bétájának indulását. A gyűjtögetős kártyajáték kapui eredetileg ebben a hónapban nyíltak volna ki mindenki előtt.

"Úgy gondoljuk a játék szempontjából a jó döntés az, ha nem adjuk ki idő előtt a nyílt bétát, inkább egy kicsit dolgozunk még rajta, hogy biztosan készen álljon arra, hogy a közönség szélesebb körei teszteljék" - írta Jason Chayes rendező a játék Battle.netes blogján.

"A BlizzConon megemlítettük, hogy reméltük, hogy a játékot olyan állapotba hozhatjuk, hogy ebben a hónapban már készen álljon a nyílt bétára, de még nem igazán tartunk ott. A fejlesztők csapata keményen dolgozott, hogy év végére kijöhessen a béta, és hogy a HearthStone indulása is nagyszerű legyen, és mindenki letölthesse a játékot és játszhasson."

Chayes elmondta, hogy már nagyon közel állnak a nyílt bétához, de arra kérte a zárt béta játékosokat, hogy továbbra is jelentsék a bugokat, mert ez a legjobb módja annak, hogy segítsék a HearthStone csapatát abban, hogy minél hamarabb eljuttathassák mindenkihez a játékot.

Chayes megerősítette, hogy december 19-ével bezárólag mindenkinek küldtek meghívót a zárt bétára, aki december 16-ig jelezte, hogy szeretne kapni. Aki nem kapott még béta kulcsot, az nézze át a leveleit és ellenőrizze a spam könyvtárát. A zárt bétára január 7-ig lehet jelentkezni a Battle.neten, és a tervek szerint minden jelentkező kap rá meghívót, még a nyílt béta indítása előtt (utána ugye már nem sok értelme lenne).

Kipróbáltuk mi is a HearthStone-t, bugokba egyelőre nem futottunk bele, annál több gondja volt viszont a játéknak a Battle.net-hez történő kapcsolódással. Maga a játék elsőre jópofának és igen addiktívnek tűnik, ha kissé egyszerű is (amolyan Magic the Gathering "light"). Screenshotok alant.

Galéria megnyitása grid_on

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward