Hero-U: A Quest for Glory alkotóitól

A 90-es évek nagy játékkészítői rendre elindítják a szívükben dédelgetett kisebb-nagyobb projektjeiket Kickstarteren, így Lori Ann és Corey Cole sem maradhatott ki. 

Hero-U: A Quest for Glory alkotóitól

A 90-es évek nagy játékkészítői rendre elindítják a szívükben dédelgetett kisebb-nagyobb projektjeiket Kickstarteren, így Lori Ann és Corey Cole sem maradhatott ki. Íme, a Sierra klasszikus sorozatának szellemi örököse, a Hero-U: Rogue to Redemption.

Az új projekt egy régi vágású körökre osztott szerepjátékot rejt, fejtörőkkel és magával ragadó sztorival. A Hero-U felülnézetes 2D-s perspektívát használ majd. Ennek oka az, hogy a kívánt büdzsét a lehető legjobb sztorira és gameplayre szeretnék költeni, nem "flancos 3D-re". A Persona sorozat nagy hatással volt az alkotókra, átveszik belőle a karakterek közötti gazdag kapcsolatrendszert. Amíg az akadémián vagytok, szövetségeket kell kötnötök más diákokkal, hogy aztán együtt küzdjetek a szörnyek ellen, illetve oldjatok meg fejtörőket. A sztori a ti játékstílusotok fényében változik majd. Mint kezdő zsivány, dönthettek majd, hogy hősies csirkefogók vagy szélhámos gazfickók akartok lenni.

A Cole házaspár azt is elejtette, hogy néhány karakter sztoriját úgy alkották meg, hogy az feltűnhessen jövőbeli játékokban is, így ha ez a projekt sikeres lesz, akár egy hosszabb szériává is kinőheti magát. A Quest for Glory egyik fontos tulajdonsága volt, hogy lehetővé tette a meglévő karakterek importját, mint azt például a Mass Effect is tette. Ez még 1989-ben volt, amikor ez még nagy dolognak számított.

Ami az elővásárlási/adakozási opciókat illeti, 20 dollárért már kaptok egy DRM mentes letöltő kódot, szóval ha óvatos duhajok vagytok is érdemes elgondolkodni rajta, a kész programot jövő októberre ígérik. Amennyiben ez a játék álmaitok lehetséges megtestesítője, érdemes sietni, mert az 1000 dolláros limitált ajánlatból már nem is maradt több, így oda van a saját NPC megalkotásának lehetősége. A cél 400,000 dollár, ennek már több mint a negyede megvan, 27 nap alatt több mint valószínű, hogy összedobják nekik a maradékot.

 

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward