Heavy Rain Move Edition infók

A hatalmas sikereket elért interaktív dráma, a Heavy Rain PlayStation Move-ra átszabott változata október 6-án jelenik meg, tudtuk meg a hivatalos Európai PlayStation Blogról.

Heavy Rain Move Edition infók

A hatalmas sikereket elért interaktív dráma, a Heavy Rain PlayStation Move-ra átszabott változata október 6-án jelenik meg, tudtuk meg a hivatalos Európai PlayStation Blogról. A játék ára €39.99 lesz.

Jó hír, hogy az új kiadáshoz hozzácsapják a Taxidermist letölthető tartalmat, 3 dinamikus témát, a játék zenéjét és 9 "Így készült" videót. A játékhoz lesz Move-os demó is, mely szeptember 15-től lesz letölthető a PlayStation Store-ról. A próbaverzióban két korai játékrész lesz benne, a Sleazy Place és a Crime Scene.

Akik már megvették a játékot se aggódjanak, szeptember 22-től letölthető lesz a Move patch! David Cage épp a múlt hónapban mondta el, hogy másfélmillió példányt adtak el a játékból világszerte, ami egy gyönyörű eredmény, tekintve, hogy PS3 exkluzív címről beszélünk. Azóta lehet már meglett a 2 millió is, jól haladtak afelé. Egyetlen szívfájdalmunk az, hogy már nem csinálják meg a beígért plusz 2 DLC-t, mely Norman Jayden és Scott Shelby előtörténetét dolgozta volna fel.

Heavy Rain tesztünkhöz katt ide.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward