Hearthstone-szerű kártyajáték lesz a The Witcher 3-ban

Saját varázslatok, egységek, négy frakció, számos kaszt és több mint 150 lap áll majd rendelkezésünkre a The Witcher 3: Wild huntban található kártyajátékban.

Hearthstone-szerű kártyajáték lesz a The Witcher 3-ban

A CD Projekt Red lerántotta a fátylat a Gwentről - na nem egy új karakterről van szó, hanem egy kártyajátékról, amely a The Witcher 3: Wild Hunt minden verziójának része lesz. A Hearthstone-szerű játékot ketten játszhatják egymás ellen, mindkét oldalnak meglesznek a saját varázslatai és harci egységei. Négy frakció kasztjaival játszhatunk majd és megjelenéskor több mint 150 lap áll majd rendelkezésünkre. Az Xbox One-os gyűjtői kiadásában a szövetből készült térkép mellé még két pakli valódi Gwent kártya is jár.

"A törpök által kitalált Gwentet a kocsmaasztaloknál tökéletesítették hosszú évszázadokon át. A játék kezdetben egyszerűnek tűnhet, de valódi mélységeket rejt. A tábortűz mellett megpihenő fáradt vándorok ugyanolyan szívesen töltenek el vele egy-egy hosszú éjszakát, mint azok a nemesek, akik fel akarnak vele dobni egy unalmas vendégséget.

A Blizzard-féle Hearthstone indulása óta újra népszerűvé kezdenek válni a kártyajátékok. A szokásos évente megjelenő Magic: Duals of the Planewalkers mellett ott van még a Ubisoft által indított Assassin's Creed-es játék, a Memories is például. Még a WWE is kiadott egy kártyajátékot, a WWE Supercardot, melyet a 2K fejlesztett.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward