Hearthstone: Heroes of Warcraft nyílt béta

Még pár nap, és nálunk is elindul az Észak-Amerikában már futó nyílt béta.

Hearthstone: Heroes of Warcraft nyílt béta

A Blizzard sokak által várt gyűjtögetős kártyajátéka, a Hearthstone: Heroes of Warcraft nyílt bétába lépett Észak-Amerikában, és hamarosan megérkezik a többi régióba is. Aki az USA-ban vagy Kanadában lakik az már béta kulcs nélkül is letöltheti a játék kliensét.

"De mi van azokkal, akik nem az észak-amerikai régióba tartoznak?" Nekik sem kell aggódniuk. A tervünk az, hogy az elkövetkezendő öt napban a többi régióban is elindítsuk a nyílt bétát." - írta a Blizzard.

A hangulatos, addiktív kis kártyajáték a Warcraft univerzumában játszódik. A zárt bétát több mint egymillióan próbálhatták ki, a tesz ideje alatt a Blizzard finomhangolta a játékmechanikát, egyensúlyt és a grafikát, és gatyába rázta az időnként rendetlenkedő szervereket is.

"A nyílt béta nem a végső verzió, és a játék sok aspektusát fogjuk figyelemmel kísérni, hogy mindenki számára biztosítani tudjuk a pozitív élményt."

"Kérjük vegyétek figyelembe, hogyha a váratlanul nagy érdeklődés miatt füstölni kezdenek a szerverek, akkor ideiglenesen ki kell kapcsoljuk a regisztrációt a nyílt bétára, amíg készen nem állunk még több játékos fogadására."

Kapcsolódó híreink:

Blizzard: Hearthstone Heroes of Warcraft

Heroes of Warcraft: csak jövőre lesz nyílt béta

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward