HearthStone – Hamarosan indul a Nagy Torna

Nemsokára lovagok lepik el a HearthStone-t az új kiegészítőben, a The Grand Tournamentben.

HearthStone – Hamarosan indul a Nagy Torna

A Lich King fenyegetésének idején az Argent Crusade összehívta Azeroth legjobb lovagjait, hogy egy tornán döntsék el, kik a legjobbak közülük. Ennek köszönhetően hősök százai lepték el Northrendet, ami nem jött éppen rosszul akkoriban. A fenyegetés persze már elmúlt, de a tornákat máig megtartják, csak nem veszik már őket annyira komolyan, bárki jelentkezhet, aki lovagnak számít, csak egy-két vizsgát kell letenni. Így fordulhatott elő, hogy a kalózoktól az ogrékon át egészen a murlockokig mindenki hátasra ültette vitézeit, hogy azok bebizonyítsák, ők a legjobbak. Igen, van murloc lovag… és kalóz is. Problem?

Az új HearthStone kiegészítőben 132 új lap várja majd, hogy legyártsuk vagy kinyissuk őket, és megjelent egy új aktivációs lehetőség is, az inspiráció. Lovagjainkat úgy inspirálhatjuk, ha használjuk hősünk saját képességét, és az eddigi lapok alapján az új kiegészítő elég erősen fog is erre építeni. Lesz olyan lap, ami lenyomja a képességünk manaköltségét, lesz amelyik korlátlan felhasználást biztosít a körönként egy helyett, és hát természetesen az Inspire miatt is érdemes lesz sűrűn kattintgatni hősünk egyedi adottságára. Van például olyan lap is, ami minden egyes ilyen cselekedetre ad egy véletlenszerű varázslatot a kezünkbe, szóval érdekes kis paklikat lehet majd építgetni, és ki tudja, lehet, hogy végre lesz értelme egy kalózos decknek is (mondjuk a papagájháton közlekedő ork kalóz legendary annyira nem ijesztő, de a HS útjai kifürkészhetetlenek).

Természetesen az új kártyák mellé egy új pálya is dukál, úgyhogy egy ideig megint lesz min kattintgatni, hogy felfedezzük a szétverhető/aktiválható dolgokat, amíg arra várunk az első körben, hogy ellenfelünk végre felébredjen. A kiegészítővel kapcsolatban egy akció is lesz a boltban jövő héttől: lehetőség lesz előre megvásárolni 50 boostert és egy hátlapot 50 dollárért (ez a jelenlegi árakból kiindulva 45 euró lesz nálunk, amiért most 40 paklit lehet kapni).

Galéria megnyitása grid_on

A kiegészítő valamikor augusztusban fog megjelenni, de abból kiindulva, hogy az elővásárlási opció csak jövő héten indul, valószínűleg inkább a hó vége felé számíthatunk rá. Amint megjelenik, az arénában is megváltoznak a nyeremények. Mivel már három féle pakli közül lehet majd válogatni, így random lesz, hogy melyiket kapjuk, a klasszikus mellett jöhet Grand Tournamentes és Goblins vs. Gnomes-os is. Addig is, aki tűkön ül, itt tudja megnézni az eddig megmutatott kártyákat.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward