Hearthstone: Curse of Naxxramas árak

Még a hónapban megjelenik az egyjátékos kalandokat ígérő Naxxramas-kiegészítő, a napot nem pontosították, de az árak megvannak.

Hearthstone: Curse of Naxxramas árak

A Blizzard tervei szerint még ebben a hónapban megjelenik PC-re és iPad-re a Hearthstone első egyjátékos kiegészítője, a Curse of Naxxramas. A csomag összesen öt különböző dungeont tartalmaz (pontosabban Naxxramas öt szárnyát), melyeket egyben és külön-külön is meg lehet venni. Fontos azonban, hogy nem lesz egyszerre elérhető mind az öt szárny, azokat a megjelenés utáni hetekben csöpögteti majd a Blizzard.

A másik fontos pedig, hogy a legelsőt, az Arachnid Quartert ingyenesen megkapjuk, ha az indulás után körülbelül egy hónapig tartó "launch event" alatt elkezdjük a kalandozást Naxxramasban. A pókokkal teli dungeonben olyan főellenségek várnak ránk, mint Anub'Rekhan, Grand Widow Faerlina és Maexxna, akiktől valószínűleg számos keményvonalas World of Warcraft-rajongót azonnal kiver majd a víz.

A kiegészítő árazása a következőképpen működik. Mind az öt szárny egyben 24,99 dollár, de mivel ingyenesen meg fogjátok kapni az első szárnyat, így a maradék négyért már csak 19,99 dollárt kell kifizetni egyben.

Az egyes szárnyakat külön-külön is meg lehet venni 6,99 dollárért, vagy egyenként 700 aranyért. Ha megvan az első két szárny, akkor a maradék háromért viszont már csak 14,99-et, ha pedig már csak az utolsó kettő kell, akkor 9,99 dollárt kell kifizetni egyben.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward