Hearthstone - bezár a botbazár!

Az illegális programot használók kizárását követően a Blizzard lecsapott a Hearthstone botok készítőire is.

Hearthstone - bezár a botbazár!

Korábbi hírünkben már írtunk arról, hogy a Blizzard fellépett a Hearthstone botok használói ellen és bőkezűen osztogatta nekik a kizárásokat. A cég most továbblépett, és egyenesen az egyik leggyakrabban használt bot, a Hearthcrawler készítői ellen indított hadjáratot. Az illegális programot árusító weboldalon a következő szöveg olvasható:

"Kedves Közösség!

Ez az utolsó bejelentésünk. A legutóbbi kizárások rengeteg Hearthstone felhasználót érintettek. Miután tárgyaltuk a Blizzarddal, világossá vált, hogy azonnal be kell szüntetnünk termékünk árusítását. Kérjük vegyétek figyelembe, hogy több kommentárunk nem lesz ezzel kapcsolatban.

Köszönjük, hogy közösségünk tagjai voltatok. Nagyon sajnáljuk a történteket, de tudtuk, hogy a botok használata szabályellenes, és hogy eljön majd a nap, amikor termékeink nem működhetnek többé. Könnyes szemmel kell búcsút mondanunk.

Szeretettel: a Crawlerbots csapata."

Az illegális bot program készítői most hasonló helyzetbe kerültek, mint régebben a WOWGlider alkotói, az MDY Industries. A WOWGlider segítségével a World of Warcraftban lehetett automatikusan felhúzni a karakterek szintjét és aranyhoz jutni. 2008-ban a Blizzard beperelte a céget és a bíróság 6 millió dolláros kártérítés kifizetésére kötelezte az MDY-t.

A Blizzard a hétvégén bejelentette, hogy újabb csalókat zártak ki a játékból, ezúttal véglegesen. Azok, akik Hearthstone ranglétrájának legfelső fokain állnak gyakran kerülnek olyan meccsekbe, ahol egymás ellen kell harcolniuk, ezért már megismerik egymást. Néhányan közülük odáig mentek, hogy összebeszéltek ellenfelükkel és megvásárolták maguknak a győzelmet, hogy bekerülhessenek a Legendary játékosok közé és növeljék a világbajnokságon való részvételük esélyét. A verseny a hétvégén kerül megrendezésre a BlizzConon, a Blizzard gondoskodott róla, hogy a bundázott meccsekben résztvevők ne kerülhessenek be az indulók közé.

A korábbi botos hírünkben szereplő videóban az egyik ismert Hearthstone játékos, Trump vereséget szenvedett egy bot ellen. Az alábbi filmben az emberiség nevében végre bosszút állhatott.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward