HC FPS: Így csinálják az ausztrálok

A kenguruk földjén igazi (IRL) FPS játékkal álltak elő, ami sokkal jobb, mint a paintball vagy bármi ehhez hasonló.

HC FPS: Így csinálják az ausztrálok

A kenguruk földjén igazi (IRL) FPS játékkal álltak elő, ami sokkal jobb, mint a paintball vagy bármi ehhez hasonló. A Patient 0 Melbourne-ben már bemutatkozott 2012 vége és 2013 eleje környékén, de most jelentősen továbbfejlesztették, hogy ismét berobbanjanak vele, ezúttal Sydney-ben.

Az új változatban jobb technológiák, mélyebb történetmesélés és továbbfejlesztett játékmechanikák kapnak helyet. A játékosokat egy teljes súlyú M4-es puskával szerelik fel, amely autentikus hangokat bocsát ki, visszarúg, torkolattüze van (fényeket bocsát ki tüzelésnél) és fejlett elektronikus pontozórendszerrel rendelkezik. A játékban résztvevőket beeresztik egy raktárépületbe, amit egy kutatóközpontnak rendeztek be, még speciális effektusokról is gondoskodtak. Találkozhattok NPC-kel, vagyis nem játékos karakterekkel is, akiket színészek játszanak. Vannak barátságosak és ellenségesek is köztük, illetve függhet attól is a reakciójuk, hogy a csapat hogyan közelít hozzájuk. Lőhettek zombikra is - náluk nem kérdéses, hogy barátságosak-e, az MI-jük viszont nagyon fejlett, mivel őket is színészek játsszák.

Ha a maximális élményt akarjátok, opcionálisan felvehetitek a 'Fájdalom övet', ami ha nevéből nem találtátok volna ki, mikor találat ér, enyhe áramütésben részesít titeket. Ha más nem is, ez egészen biztos, hogy fokozza a feszültséget és óvatosabbá teszi a játékosokat...

Budapest híres a szabadulós játékairól, Sydney pedig most megmutatja, milyen lehet egy IRL FPS játék, komoly költségvetéssel. További részletek az "ausztrál Kickstarteren", vagyis a Pozible-ön.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward