Hatalmas város rejtőzik a Star Citizen kódjában

Nem sikerült túl részletesen kinyerni ugyan, de ott van.

Hatalmas város rejtőzik a Star Citizen kódjában

Jelen pillanatban nincs túl sok olyan hely a Star Citizenben, ahová elmehetnénk, ezért izgalmas, hogy végre találtak valami biztatót az adatbányászok a Star Citizen fájljai között, egy óriási település képében.

A város neve Prime, ez a Terra nevű bolygó fővárosa. A planétáról a Roberts Space Industries galaktikus útikalauzában is olvashatunk. A leírás alapján a település egy csodálatos, futurisztikus megapolisz egy öböl partján, melyet két kolonizáló hajó alapjaira építettek gondos tervezés után, így a természet és a civilizáció ritka egyensúlyban van jelen. A leszállópálya kissé távolabb helyezkedik el, a városba egysínű vasút viszi el a pilótákat, hogy kiaknázhassák Prime széleskörű kereskedelmi lehetőségeit, melyek a hajófejlesztéstől a feketepiaci árukig terjednek.

Terra Prime v2 + WIP Landing - Star Citizen

by Max

on Sketchfab

Hab a tortán, hogy kinyerték Prime 3D-s modelljét is, tehát megnézhetjük, jelenleg hogy fest a város. A modell 2 GB RAM-ot igényel, ezt vegyétek számításba, ha elindítjátok. Sajnos a legtöbb részletet fel kellett áldozni annak érdekében, hogy elkülöníthessék az adatokat, tehát egy kicsit sterilnek tűnhet a látvány, ajánlott mellétenni az RSI oldalán lévő concept artokat. Ezekkel együtt már könnyen elképzelhető egy nyüzsgő város, ahol az eget le- és felszálló hajók pettyezik.

A Star Citizenről friss hírek várhatóak a CitizenConon, melyet október 9-én rendeznek Los Angelesben. A prezentációt az interneten is közvetíteni fogják közép-európai idő szerint nagyjából éjféltől.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward