Hasznos alkalmazások egyes Kingston pendrive-okhoz

A Kingston egy hasznos újítást jelentett be, amely a gyártó egyes pendrive-jait passzív adattárolóból hasznos, sokoldalú aktív megoldássá varázsolja. Az újítás egy alkalmazás formájában érkezik, ami urDrive névre hallgat és a DataTraveler család egyes tagjain már egy ideje is található.

Hasznos alkalmazások egyes Kingston pendrive-okhoz

A Kingston egy hasznos újítást jelentett be, amely a gyártó egyes pendrive-jait passzív adattárolóból hasznos, sokoldalú aktív megoldássá varázsolja. Az újítás egy alkalmazás formájában érkezik, ami urDrive névre hallgat és a DataTraveler család egyes tagjain már meg is található egy ideje.

A szoftver biztonsági szolgáltatással, egyszerű fájlmenedzsmenttel, multimédiás szolgáltatással és a biztonságos webböngészés lehetőségével áll a felhasználók rendelkezésére. Ez eddig szép és jó, de mit tartalmaz a urDrive? Az ötletes kis alkalmazáscsomag fotónézegetővel, MP3 lejátszóval és a Norton PC Checkup eszközével érkezik, de ezeken kívül Maxthon 3-as hordozható webböngészővel, ingyenes felhőalapú adattároló szolgáltatással és kifejezetten gyerekek számára készített webböngészővel is rendelkezik.

A fotónézegetővel könnyedén készíthetünk diavetítést, az MP3 lejátszó segítségével pedig lejátszási listákat hozhatunk létre, így a pendrive-on tárolt zenéinket könnyedén meghallgathatjuk, ha éppen PC közelébe kerülünk. A Norton PC Checkup névre keresztelt kis segédprogram már nem szórakoztató, hanem védelmi funkciót tölt be, ugyanis lehetővé teszi, hogy az adott számítógépen megkeressük és eltávolítsuk a vírusokat, de ezzel együtt a teljesítménnyel kapcsolatos problémák okaira is képes rávilágítani. Érdekesség még a Fooz Kids webböngésző, amely biztonságos internetezést kínál a gyermekek számára. A következő hasznos dolog a felhőalapú adattároló szolgáltatás, amely amellett, hogy ingyenes, még egyszerű fájlszinkronizációra is lehetőséget biztosít. Utóbbi 2 GB-nyi tárhelyet kínál a felhasználók számára. Az alkalmazások között az alkalmi játékosok is megtalálják számításukat, ugyanis egy ingyenes szolgáltatás segítségével könnyedén beszerezhetik a legfrissebb alkalmai játékokat az EA Games és a PopCap Games kínálatából. A rendszer fájlkeresőt is kínál, de emellett arról is tájékoztatást ad, hogy mennyi szabad hely van még az adattárolón.

 

A Kingston a fentiek segítségével azt szeretné elérni, hogy a felhasználók ne csak egy egyszerű, unalmas adattárolót, hanem egy gazdag felhasználói élményt kínáló terméket kaphassanak, ha a vállalat urDrive alkalmazáscsomaggal ellátott pendrive-jait használják. Jelenleg az urDrive csomag a DataTraveler 101G2-es, a 108-as, valamint a 109-es sorozatú pendrive-okon van jelen, de hamarosan a DTIG3-as modellekre is rákerül.

 

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward