Harry Potter egy lóval vetkőzik

Daniel Radcliffe, a Harry Potter sztárja levetkőzik Peter Shaffer nagy viahrt kavaró darabjában, az Equus-ban, amelyet a londoni Gielgud Színházban mutatnak

Harry Potter egy lóval vetkőzik

Daniel Radcliffe, a Harry Potter sztárja levetkőzik Peter Shaffer nagy vihart kavaró darabjában, az Equus-ban, amelyet a londoni Gielgud Színházban mutatnak majd be február 27-től. Egy nyilvánosságra került fotón félmeztelenül és alsóneműben lehet látni Daniel Radcliffe-t, amint éppen egy meztelen nőt ölel át. Egy másik képen egy szénakazalnak támaszkodva néz fel egy félmeztelen nőre. Egy harmadikon ing nélkül pózol egy fehér lovon.

A képeket jóval az Equus bemutatója előtt közölték.  A 17 éves Radcliffe egy problémás lovászfiút játszik, aki az egyik éjjel hat lovat vakít meg. Meztelen jelenetekben mutatja meg magát Joanne Christie-vel.

A napvilágra került fotókat éppen a Harry Potter ötödik és hatodik részének forgatása között készítették. A darab producere, David Pugh elmondta a Daily Mail-nek, hogy Radcliffe már több mint egy hete próbálja Christie-vel a jeleneteket, és már túllépett kezdeti félénkségén. 

Radcliffe Alan Strang-ot játsza majd, aki egy pszichés zavarokkal küszködő fiatal, aki pszichiáterhez fordul, miután egy fémrúddal hat lovat vakít meg. A szerep szerint a színésznek szexuális gyönyört kell éreznie, miközben meztelenül üli meg a lovat. Ez egyfajta kiugrási lehetőség Radcliffe számára, akinek karrierjét eddig JK Rowling kamaszvarázslójának szerepe uralta.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward