Három nap alatt elérte célösszegét a Wasteland 3 kampánya

A folytatásban olyan extrákért folyik a gyűjtés, mint például a beszélő autó.

Három nap alatt elérte célösszegét a Wasteland 3 kampánya

Kevesebb, mint három nap kellett ahhoz, hogy a Wasteland 3 Fig-kampányábanösszegyűjtött pénz összege elérje a kitűzött 2,75 millió dollárt. Ennek legnagyobb része, 2,1 millió dollár befektetés formájában érkezett (a Fig specialitása, hogy támogatás mellett befektetni is lehet a projektekbe, természetesen jóval nagyobb összegekkel), a támogatások 603 ezer dollárra rúgnak. Eddig.

A Wasteland 2 egyébként két nap alatt hozta a kitűzött célt, igaz, csak 900 ezer dollár volt ez akkoriban, a harmadik epizód pedig csaknem háromszor ennyit szedett máris össze, pedig még majdnem egy hónap hátravan a kampányból. Az előző rész 2,93 millió dollárral zárt, ennél teljesen biztosan jóval többet kalapoznak össze most.

Az alapcél elérésével megnyílt az út a kiterjesztett célok felé. Az inXile egyelőre az első hármat fedte fel. 2,85 millió dollárnál jön a 37 Pieces of Flair, ezzel további testreszabhatósági lehetőségeket kap karakterünk, köztük olyanokat is, mint a többféle testtípus, arc, hajstílus, valamint a modelleken látszanak majd az olyan felvett felszerelési tárgyak, mint az ásók, távcsövek és egyebek. 3 milliónál a Car Companion (Codename: Morningstar) aktiválódik, ez egy beszélő autó lesz, aki elkísér utunkon (helló, K.I.T.T!). Morningstar a Reagan elnök szolgálatára készített MI, utazás és harc közben is segít majd minket, valamint jól időzített tanácsokat osztogat a politikai ellenfelek eltüntetésére vonatkozóan. 3,1 millió dollárnál jön az átalakítható Ranger Squad Insignia, mely a bázisunkon, zászlókon és más helyeken jelzi majd csapatunkat.

A Figen kívül az inXile lehetővé tette a paypalos támogatást is a CrowdOx oldalán keresztül. Itt hasonló jutalmak járnak, mint az eredeti kampányban, de nyilván nincs befektetési opció.

A Wasteland 3 a tervek szerint 2019-ben jelenik majd meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward