Hardcore móddal bővül a Rainbow Six: Siege

A Ubisoft mindenképp szeretne berakni egy realisztikusabb módot, ez azonban csak jövőre érkezhet.

Hardcore móddal bővül a Rainbow Six: Siege

Kissé furcsa, hogy alapból nincs ilyen a játékban, hiszen a realisztikusabb élményt nyújtó hardcore mód rendkívül népszerű például a Call of Duty-sorozatban is, ami pedig azért alapvetően annyira mégsem a valóságot igyekszik visszaadni, mint a Rainbow Six Siege. A Ubisoft mindenesetre látja, hogy van igény erre, és már bele is vágtak a fejlesztésébe, de csak valamikor jövőre érkezik meg.

Azt egyelőre még nem döntötték el a fejlesztők, hogy a hardcore mód milyen változtatásokat hoz magával. Az biztosnak látszik, hogy a HUD-ot alaposan visszafogják, és azon is gondolkoznak, hogy a töltényszámláló helyett csak a tárak számát írják ki. Érdekes, hogy jelenleg a Custom game-en belül már most elérhető a Hardcore beállítás egy próbaverziója, ami olyan dolgokat távolít el a felhasználói felületről, mint gránátok közelségének kijelzése, vagy a barátok körvonalának láthatósága a falakon át.

A Ubisoft egyelőre tesztel, és megpróbálja eldönteni, milyen beállítás lenne a legjobb, és ehhez egyébként várják a közösség visszajelzéseit is. Ezen kívül a készítők megpróbálják elkerülni azt is, hogy feleslegesen túldarabolják a Siege játékosbázisát: "El szeretnénk kerülni egy olyan playlist berakását, ami nem rendelkezne elég populációval, és ezáltal negatív hatással lenne a matchmaking rendszerre".

A készítők ezen kívül elmondták, hogy a jelenlegi Casual és a Ranked playlistek felhasználói felületét teljesen egységesíteni akarják a közeli jövőben. Ezzel a casualban játszókat arra akarják buzdítani, hogy ugorjanak bele a kompetitívebb, keményebb ranked meccsekbe, míg a ranked játékosait arra, hogy néha ugorjanak át egy-egy casual mérkőzésre, ahol felszabadultabban játszhatnak a rangsorban elfoglalt helyük elvesztésének kockázata nélkül.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward